M Mr.Furkann Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 15 Aralık 2020 #1 Microsoft Store'de hesap açamıyorum Game Pass alacaktım fakat herhangi e-posta adresi yazamıyorum. Klavyeye basıyorum, yazmıyor. Klavyede sorun yok. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 76,6 KB · Görüntüleme: 41
Microsoft Store'de hesap açamıyorum Game Pass alacaktım fakat herhangi e-posta adresi yazamıyorum. Klavyeye basıyorum, yazmıyor. Klavyede sorun yok.
Mr. Sapphire Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #2 Not defterine yazıp kopyala yapıştır yapmayı dene kesin bir çözüm değil ama olsun. Artı 0 Eksi
KS KS M Mr.Furkann Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 15 Aralık 2020 #3 Mr. Sapphire dedi: Not defterine yazıp kopyala yapıştır yapmayı dene kesin bir çözüm değil ama olsun. Genişletmek için tıkla... Olmadı Artı 0 Eksi
Mr. Sapphire dedi: Not defterine yazıp kopyala yapıştır yapmayı dene kesin bir çözüm değil ama olsun. Genişletmek için tıkla... Olmadı