Çözüldü Windows Store'dan Kurulan WhatsApp Uyku Modunu Engellemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thursy

Megapat
Selam, başlıkta da belirttiğim gibi Store'dan kurduğum WhatsApp bilgisayarın uyku moduna geçmesini engelliyor. CMD powercfg -requests yazarak baktığımda ise
[DRIVER] Realtek High Definition Audio (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_1168&SUBSYS_10438723&REV_1001\5&3a9e25c5&0&0001)
Bir ses akışı şu anda kullanılıyor.

Gibi bir uyarı çıkıyor. Her ne yaptıysam çözemedim. Uygulamayı kapattığımda bir sorun yok ancak altta açık kaldığında kesinlikle bilgisayar uyku moduna geçmiyor. Web kullanmak istemiyorum. Normal setup şeklinde olan WhatsApp'i kaldırdılar.

Nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?

Sanırım bu işimi çözecek çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Artık exe olarak sunulmadığını bilmiyorum, bu bahaneyle öğrenip kendim için de yedeklemiş oldum. Bir zaman sonra bundan Windows Store'dakine geçişi zorunlu tutarlar muhtemelen, gittiği yere kadar.

Rica ederim. Artık exe olarak sunulmadığını bilmiyorum, bu bahaneyle öğrenip kendim için de yedeklemiş oldum. Bir zaman sonra bundan Windows Store'dakine geçişi zorunlu tutarlar muhtemelen, gittiği yere kadar.
Bende de exe olarak yüklüydü ancak otomatik olarka programı sildi ve storedan indirmek zorunda kaldım. İnşallah bu sorunu çözüp geçişi zorunlu tutarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…