MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Uygulamayı güncellemeye çalışırken bu hatası veriyor.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #2 Hocam bence güncellemeyin, çünkü daha ülke olarak buraya gelmedi, o yüzden sunucularda Türkiye'ye özel bölümü bulamadığı için bu sorun çıkıyor Artı 0 Eksi
Hocam bence güncellemeyin, çünkü daha ülke olarak buraya gelmedi, o yüzden sunucularda Türkiye'ye özel bölümü bulamadığı için bu sorun çıkıyor
KS KS MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #3 mike_wazowski_bruh dedi: Hocam bence güncellemeyin, çünkü daha ülke olarak buraya gelmedi, o yüzden sunucularda Türkiye'ye özel bölümü bulamadığı için bu sorun çıkıyor Genişletmek için tıkla... İstesem de güncelleyemiyorum ki. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Hocam bence güncellemeyin, çünkü daha ülke olarak buraya gelmedi, o yüzden sunucularda Türkiye'ye özel bölümü bulamadığı için bu sorun çıkıyor Genişletmek için tıkla... İstesem de güncelleyemiyorum ki.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #4 MuhammedA dedi: İstesem de güncelleyemiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Zaten yapamazsın, daha gelmedi Türkiye sunucusuna Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: İstesem de güncelleyemiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Zaten yapamazsın, daha gelmedi Türkiye sunucusuna