Rehber Windows Subsystem for Android tüm sürümlere kurma

• Konuyu başlatan 456593
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 246
  • Görüntüleme 54.073
Powershell ile kurmanız gerek, araştırın.
Kurmayı başardım tamam. Powershell'i yönetici olarak çalıştırmamışım
Ama amazon appstore'u kuramadım. Nerden kuracağım?
Amazon appstore'u açtım ama US hesabı gerekiyor. US hesabı oluşturmak için de US telefonu ile SMS doğrulama istiyor. Siz nasıl yaptınız?

Son düzenleme:
Amazon Appstore ile uğraşmanızı önermem. Direkt APK Sideload yapın. Alternatif market uygulaması olarak F-Droid ile Aurora Store kurabilirsiniz.
Açtım, ama aynı.
Cmd üzerinden "BCDEDIT /Set hypervisorlaunchtype off" komudunu çalıştır, sonra PC'ni yeniden başlat. Tekrar dene.

@murathak198555 bilgisayarınızda virtualization özelliği olmadan açabildiniz mi hocam? Ben kurdum fakat sanallaştırma özelliği BIOS'ta olmadığımdan kullanamıyorum.

@murathak198555 bilgisayarınızda virtualization özelliği olmadan açabildiniz mi hocam? Ben kurdum fakat sanallaştırma özelliği BIOS'ta olmadığımdan kullanamıyorum.

Yok hocam benim bilgisayarım 2.nesil i5 4 GB RAM'im var BIOS'da da sanallaştırma seçeneği yok. 8 GB RAM istiyor açacak gibi oldu ama açmadı bende. RAM'iniz yeterliyse deneyebilirsiniz.

Yok hocam benim bilgisayarım 2.nesil i5 4 GB RAM'im var BIOS'da da sanallaştırma seçeneği yok. 8 GB RAM istiyor açacak gibi oldu ama açmadı bende. RAM'iniz yeterliyse deneyebilirsiniz.

Hocam beni ayarlara yonlendirdi hangisine basacağım.

Hey hocam ayarlara yönlendirdi açtığımda neye basacağım.

Dosya Ekleri

• 1635073413556.png
    162,4 KB · Görüntüleme: 55
  • 1635073592219.png
    162,4 KB · Görüntüleme: 53
Hocam beni ayarlara yonlendirdi hangisine basacağım.

Hey hocam ayarlara yönlendirdi açtığımda neye basacağım.

Windows Subsytem for Android'i Yüklemişsiniz arama kısmına Amazon App Store yazın bakalım Amazon App Store yüklenmiş mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…