Rehber Windows Subsystem for Android tüm sürümlere kurma

• Konuyu başlatan 456593
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 246
  • Görüntüleme 53.176
Add yerine add yani A harfini küçük yazıp dener misiniz? @ersincaki

açık. herşeyi talimatlara göre yapıyorum ama hala hata almaya devam ediyorum.
Hyper-V açıkmıdır?
açık. herşeyi talimatlara göre yapıyorum ama hala hata almaya devam ediyorum.
Birde şu komutu denermisin?
@echo off pushd "%~dp0" dir /b %SystemRoot%\servicing\Packages\*Hyper-V*.mum >List.txt for /f %i in ('findstr /i . List.txt 2^>nul') do dism /online /norestart /add-package:"%SystemRoot%\servicing\Packages\%i" Dism /online /enable-feature /featurename:Microsoft-Hyper-V -All /LimitAccess /ALL pause
Bu komutu cmd yönetici olarak çalıştırdıktan sonra yapıştır. Ve işlem bitince yeniden başlatmanı isteyecek başlattıktan sonra yeniden yüklemeyi deneyin.

BIOS menüsünden Virtualization özelliğinin açık olduğundan emin ol

Teşekkürler emeğine sağlık. powershell ile en son sürümü yükledim ilk başta çalışmadı dll hatası verdi ama sonra yabancı forum sitelerinde araştırınca proğramı kapat sıfırla ve yeniden başlatınca çözüldü olay. Şimdi oyun indirip deneyecektim ama ülkenizde amazon appstore mevcut değil hatası alıyorum.

Kardeşim benim de senin gibi olmuyordu bunu dene %100 olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende buradaki dosyalarla normal sürüme kurulum gerçekleştirdim. İndirilmiesi gereken dosyaların bir kısmı Microsoft Visual C++ desteği için. Bunları .exe olarak da bulup yükleyebilirsiniz. Hatta sitenin indirmeler bölümünde bütün sürümlerin güncel versiyonu topluca mevcut. " Microsoft. UI. Xaml " şeklinde başlayan dosya bende eksik olanmış. PowerShell ile önce bunu kurunca " Windows subsystem for Android " paketini kurabildim. Sorun yaşayan arkadaşların işine yarar umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…