Rehber Windows Subsystem for Android tüm sürümlere kurma

• Konuyu başlatan 456593
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 246
  • Görüntüleme 53.082
MicrosoftCorporationII.WindowsSubsystemForAndroid_1.7.32815.0_neutral___8wekyb3d8bbwe dosyasını indirdim, çalıştır ekranı geldi "Launch" dedikten sonra böyle bir hata alıyorum ? Windows İS derleme sürümüm; 22000.282 @456593

PowerShell ile kurmayı deneyin.
add-appxpackage -Path "indirdiğiniz .msixbundle yolunu yazın"
Bu komut ile.
PowerSell yönetici olarak çalıştırıp dediğiniz şekilde yazdım fakat kırmızı yazıların yazdığı bir hata aldım. Bu şekilde de yüklenmiyor ben de.

Edit. "the amazon app store is not currently available in your country" hatası var ?

Son düzenleme:
Amazon Appstore nasıl kuracağız?

Bir tek bende mi yeşil ekran verdi? Windows gitti sanırım .

Dosyayı indirdim. Uygulama Yükleyici kuramayıp hata verince Powershell'den kurdum. Çalıştırdım. Fakat Amazon Appstore "bölgenizde desteklenmiyor" tarzı bir uyarı verdi. Bölge falan değiştirdim ama bir işe yaramadı. Dev kanalındayım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Eğer belirtilen sürüm olan Beta bilmem kaçta böyle bir sorun yoksa oraya geçeceğim.

Şu şekilde direk APK kurabilirsin Amazon Appstore hiç kullanmadan.

Kararlı sürüme kurdum ve Amazon Store bu hatayı veriyor. Niçin böyle? ApkPure'dan oyun indirdim, sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kararlı sürüme kurdum ve Amazon Store bu hatayı veriyor. Niçin böyle? ApkPure'dan oyun indirdim, sorunsuz çalışıyor.

Kararlı sürümüne nasıl kurdunuz bende sürüm hata veriyor.

Bende de aynı hata var. Düzelmesi için, Windows 11 Insider Beta sürümüne geçmeniz gerekiyor diye duydum. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…