Ecel307 Centipat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Hep mouse ile kontrol ediyorum ve bundan sıkıldım. Wasd ya da ok tuşlarını nasıl çalıştırıp nasıl onlarla oynayabilirim?
Hep mouse ile kontrol ediyorum ve bundan sıkıldım. Wasd ya da ok tuşlarını nasıl çalıştırıp nasıl onlarla oynayabilirim?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.686 Makaleler 27 Çözümler 177 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 6 Nisan 2025 #2 Ecel307 dedi: Hep mouse ile kontrol ediyorum ve bundan sıkıldım. Wasd ya da ok tuşlarını nasıl çalıştırıp nasıl onlarla oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok sanırım. Bazı oyunlarda kendiliğinden oluyor ama diğerleri için eklenti(varsa) gerekiyor sanırım.
Ecel307 dedi: Hep mouse ile kontrol ediyorum ve bundan sıkıldım. Wasd ya da ok tuşlarını nasıl çalıştırıp nasıl onlarla oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok sanırım. Bazı oyunlarda kendiliğinden oluyor ama diğerleri için eklenti(varsa) gerekiyor sanırım.
Ecel307 Centipat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 Bir yöntem buldum sanırım Play Store da key mapper diye uygulamalar varmış oyunu deneyeceğim.