Woffluon Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 10 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi Windows 10'a Subsusyem Linux ile Kali kurmaya çalıştığımda hata alıyorum, bunu nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 3,7 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi Windows 10'a Subsusyem Linux ile Kali kurmaya çalıştığımda hata alıyorum, bunu nasıl çözebilirim?
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 657 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #2 Woffluon dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi Windows 10'a subsusyem Linux ile Kali kurmaya çalıştığımda hata alıyorum, bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hyper-V açık mı? Veya yeterli disk alanı var mı? Microsoft Store'da Windows subsystem for Linux var. Onu indirdiniz mi? Artı 0 Eksi
Woffluon dedi: Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi Windows 10'a subsusyem Linux ile Kali kurmaya çalıştığımda hata alıyorum, bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hyper-V açık mı? Veya yeterli disk alanı var mı? Microsoft Store'da Windows subsystem for Linux var. Onu indirdiniz mi?
KS KS Woffluon Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 10 Aralık 2023 #3 Old Major dedi: Hyper-V açık mı? Veya yeterli disk alanı var mı? Microsoft Store'da Windows subsystem for Linux var. Onu indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım hocam ama gene de aynı hatayı veriyor Artı 0 Eksi
Old Major dedi: Hyper-V açık mı? Veya yeterli disk alanı var mı? Microsoft Store'da Windows subsystem for Linux var. Onu indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım hocam ama gene de aynı hatayı veriyor
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 657 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #4 Woffluon dedi: Hepsini yaptım hocam ama gene de aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Diğer dağıtımları kurunca aynı hatayı veriyor mu? Artı 0 Eksi
Woffluon dedi: Hepsini yaptım hocam ama gene de aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Diğer dağıtımları kurunca aynı hatayı veriyor mu?