Tüm VCRedist paketlerinin hepsinin bir arada olduğu arşiv. Visual C++ 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017, 2019 ve 2021 için VC_Redist runtime paketlerini içerir. Hem 32 bit hem de 64 bit desteklenir. Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için...
www.technopat.net
İnstall_all.bat dosyasını çalıştırırsanız fazla uğraşmamış olursunuz.
Tüm VCRedist paketlerinin hepsinin bir arada olduğu arşiv. Visual C++ 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017, 2019 ve 2021 için VC_Redist runtime paketlerini içerir. Hem 32 bit hem de 64 bit desteklenir. Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için...
www.technopat.net
İnstall_all.bat dosyasını çalıştırırsanız fazla uğraşmamış olursunuz.
Gençleştim resmen, bu kadar mı farkeder Yeni yazılımla eski yazılımın farkına bak be. Yenisi çok daha iyiymiş. Yeni yazılıma girdim şimdi böyle bir şey çıktı. Yükleme gerek var mıdır?
Gençleştim resmen, bu kadar mı farkeder Yeni yazılımla eski yazılımın farkına bak be. Yenisi çok daha iyiymiş. Yeni yazılıma girdim şimdi böyle bir şey çıktı. Yükleme gerek var mıdır?
Gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder yeni yazılımla eski yazılımın farkına bak be. Yenisi çok daha iyiymiş. Yeni yazılıma girdim şimdi böyle bir şey çıktı. Yükleme gerek var mıdır?
Tamam hocam da son bir soru soracağım. Şimdi sağ tık Nvidia denerim masası dedim ve yine burası açıldı. Acaba eski sürücü silinmemiş mi yoksa bu ayrı bir yazılım mı?
Tamam hocam da son bir soru soracağım. Şimdi sağ tık NVIDIA denerim masası dedim ve yine burası açıldı. Acaba eski sürücü silinmemiş mi yoksa bu ayrı bir yazılım mı?