theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #31 Caner2383 dedi: Acaba neden hala sürüm 512 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Allah Allah. Nvidia control panel uygulamasına girdiğimde de burayı açıyor. Rica etsem bakabilir misiniz bu konularda cahilim kusura bakmayın. Caner2383 dedi: Acaba neden hala sürüm 512 gözüküyor. Yeni sürüm kurduğunuza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam evet fotoğraf da ekledim işte az önce. Dosya Ekleri IMG20221115221111.jpg 562,8 KB · Görüntüleme: 24
Caner2383 dedi: Acaba neden hala sürüm 512 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Allah Allah. Nvidia control panel uygulamasına girdiğimde de burayı açıyor. Rica etsem bakabilir misiniz bu konularda cahilim kusura bakmayın. Caner2383 dedi: Acaba neden hala sürüm 512 gözüküyor. Yeni sürüm kurduğunuza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam evet fotoğraf da ekledim işte az önce.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #32 theumtkyd dedi: Allah Allah. NVIDIA Control panel uygulamasına girdiğimde de burayı açıyor. Rica etsem bakabilir misiniz bu konularda cahilim kusura bakmayın. Hocam evet fotoğraf da ekledim işte az önce. Genişletmek için tıkla... Sanırım doğru.
theumtkyd dedi: Allah Allah. NVIDIA Control panel uygulamasına girdiğimde de burayı açıyor. Rica etsem bakabilir misiniz bu konularda cahilim kusura bakmayın. Hocam evet fotoğraf da ekledim işte az önce. Genişletmek için tıkla... Sanırım doğru.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #33 Caner2383 dedi: Mümkün değil hocam ya. Bir yanlışlık olmalı. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Buradan indirmediniz mi? Kurulum yaparken fotoğraf atın yardımcı olalım. Kurulum yaparken fotoğraf atın yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Tekrar mı kurayım. Üstte indirilenler kısmını attım bakın.
Caner2383 dedi: Mümkün değil hocam ya. Bir yanlışlık olmalı. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Buradan indirmediniz mi? Kurulum yaparken fotoğraf atın yardımcı olalım. Kurulum yaparken fotoğraf atın yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Tekrar mı kurayım. Üstte indirilenler kısmını attım bakın.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #34 Karıştırmış olmalıyım. Nvidia sürücü numaraları biraz karışık. Benim aklımda 772 olarak kalmış. Sürüm güncel.
Karıştırmış olmalıyım. Nvidia sürücü numaraları biraz karışık. Benim aklımda 772 olarak kalmış. Sürüm güncel.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #35 Caner2383 dedi: Karıştırmış olmalıyım. Nvidia sürücü numaraları biraz karışık. Benim aklımda 772 olarak kalmış. Sürüm güncel. Genişletmek için tıkla... Şu an tamam değil mi?
Caner2383 dedi: Karıştırmış olmalıyım. Nvidia sürücü numaraları biraz karışık. Benim aklımda 772 olarak kalmış. Sürüm güncel. Genişletmek için tıkla... Şu an tamam değil mi?
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #36 theumtkyd dedi: Şu an tamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #37 Caner2383 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Peki ya o zaman benim gençleştim resmen dediğim yazılım nerede? Ona nasıl gireceğim? theumtkyd dedi: Peki ya o zaman benim gençleştim resmen dediğim yazılım nerede? Ona nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Pardon o uygulamanın ismi GeForce experience imiş. Buldum.
Caner2383 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Peki ya o zaman benim gençleştim resmen dediğim yazılım nerede? Ona nasıl gireceğim? theumtkyd dedi: Peki ya o zaman benim gençleştim resmen dediğim yazılım nerede? Ona nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Pardon o uygulamanın ismi GeForce experience imiş. Buldum.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #38 theumtkyd dedi: Peki ya o zaman benim gençleştim resmen dediğim yazılım nerede? Ona nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Nvidia kullanmayalı uzun zaman oldu hocam
theumtkyd dedi: Peki ya o zaman benim gençleştim resmen dediğim yazılım nerede? Ona nasıl gireceğim? Genişletmek için tıkla... Nvidia kullanmayalı uzun zaman oldu hocam
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #39 Şimdi o visual bişey bişey diye attıklarınızı indireceğim. Caner2383 dedi: Nvidia kullanmayalı uzun zaman oldu hocam Genişletmek için tıkla... Şimdi girdim o visual şeysine de Google drive yeri açıldı. Sadece install_all.bat yazanı mı indireceğim?
Şimdi o visual bişey bişey diye attıklarınızı indireceğim. Caner2383 dedi: Nvidia kullanmayalı uzun zaman oldu hocam Genişletmek için tıkla... Şimdi girdim o visual şeysine de Google drive yeri açıldı. Sadece install_all.bat yazanı mı indireceğim?
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #40 theumtkyd dedi: Şimdi o Visual bir şey bir şey diye attıklarınızı indireceğim. Şimdi girdim o Visual şeysine de Google Drive yeri açıldı. Sadece install_all.bat yazanı mı indireceğim? Genişletmek için tıkla... Hatta Windows fazla eski sürücü kurmamış. Hepsini indireceksiniz.
theumtkyd dedi: Şimdi o Visual bir şey bir şey diye attıklarınızı indireceğim. Şimdi girdim o Visual şeysine de Google Drive yeri açıldı. Sadece install_all.bat yazanı mı indireceğim? Genişletmek için tıkla... Hatta Windows fazla eski sürücü kurmamış. Hepsini indireceksiniz.