Windows sürücüleri kendi yükler mi?

Sonuncu dahil kurduysanız bitmiştir.

Klasöre atınca install_all.bat dosyası çalışıyor.

Sonuncuyu da kurun o zaman yeniden başlatırsınız.

Hepsini kurduysanız tamamdır.
Tamam hocam yeniden başlattım. Allah sizden razı olsun vallahi. Çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler. Sizi sıktıysam, yorduysam veya lüzumsuz bir soru sorduysam çok özür dilerim hocam cahilliğime verin.

Tamam hocam yeniden başlattım. Allah sizden razı olsun vallahi. Çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler. Sizi sıktıysam, yorduysam veya lüzumsuz bir soru sorduysam çok özür dilerim hocam cahilliğime verin.

Yardım etmek için buradayım hocam

Bunlar olmazsa oyunlarda msvcp140.dll gibi hatalar alırsınız.

Oyun yükleyin ve oynayın.
Hata alırsanız etiketleyebilirsiniz.

@theumtkyd eğer yeniden başlatma gerekli olduğu için sonuncuyu kurarken hata aldıysanız yeniden başlatın öyle kurun.

Son düzenleme:
çok şükür hiç bir hata almadım hocam. hatta şimdi sistemden yazıyorum. cs go iniyor bakalım.

@Caner2383 hocam bir sorum daha var. Bazı uygulamaları masaüstüne nasıl kopyalayacağım? Mesela razer synapse uygulamasını dosya konumunu aç deyip sürükledim ama mesela armory create uygulamasını nasıl yapacağım?

Son düzenleme:
Sağ tıklayıp "kısayol oluştur" diyeceksiniz.

Öyle yaparsanız uygulama çalışmaz.

Exe dosyası yine kurulu olduğu klasörde kalacak.

Son düzenleme:
Sağ tıklayıp "kısayol oluştur" diyeceksiniz.

Öyle yaparsanız uygulama çalışmaz.

Hocam ama daha dosya konumunu bile açamıyorum. Öyle bir seçenek yok. Bekleyin 2 dakika fotoğraf ekleyeyim.

Dosya Ekleri

• IMG20221115234529.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 34
Görev çubuğuna ekle tuşuna basın.

Sanırım öyle bir seçeneğiniz yok.

Başlat'a veya görev çubuğuna sabitleyin.
Hocam ama çoğu uygulamada böyle sanırım. Windows etkin olmadığı için olabilir mi? Örneğin Disney+ da böyle.

Hayır hocam fotoğraf eklediğim şeyler çıkıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…