SeenSeey178 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #1 Disk sağlığı %9 ama böyle bir şey yoktu. Yeni oldu. Bir şey mi oluyor?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 29 Nisan 2021 #2 HDD Sentinel kapat simge tepsisi üzerinden. Artı 0 Eksi Çözüm
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 29 Nisan 2021 #3 SeenSeey178 dedi: Eki Görüntüle 998193 Eki Görüntüle 998193 Disk sağlığı %9 ama böyle bir şey yoktu. Yeni oldu. Bir şey mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs olabilir. Kaspersky ile tatarın acilen; Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın. www.kaspersky.com.tr Virüs değilmiş kusura bakmayın yanlış bilgi verdim Artı 0 Eksi
SeenSeey178 dedi: Eki Görüntüle 998193 Eki Görüntüle 998193 Disk sağlığı %9 ama böyle bir şey yoktu. Yeni oldu. Bir şey mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs olabilir. Kaspersky ile tatarın acilen; Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın. www.kaspersky.com.tr Virüs değilmiş kusura bakmayın yanlış bilgi verdim
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 29 Nisan 2021 #4 Disk sağlığı % 9 mu? Çarpı işareti büyük ihtimal yüklediğiniz disk test programından kaynaklı. Disk test programını kaldırınca çarpıda gidecektir. Artı 0 Eksi
Disk sağlığı % 9 mu? Çarpı işareti büyük ihtimal yüklediğiniz disk test programından kaynaklı. Disk test programını kaldırınca çarpıda gidecektir.
KS KS SeenSeey178 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #5 300319 dedi: HDD sentinel kapat simge tepsisi üzerinden. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler! Oldu. SOKAK_SANATI dedi: Disk sağlığı % 9 mu? Çarpı işareti büyük ihtimal yüklediğiniz disk test programından kaynaklı. Disk test programını kaldırınca çarpıda gidecektir. Genişletmek için tıkla... Evet. DARKBOX dedi: Hocam virüs olabilir. Kaspersky ile tatarın acilen; Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın. www.kaspersky.com.tr Genişletmek için tıkla... Disk test programı yüzündenmiş yine de teşekkürler. Herkese teşekkürler! Konuyu kapatayım ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
300319 dedi: HDD sentinel kapat simge tepsisi üzerinden. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler! Oldu. SOKAK_SANATI dedi: Disk sağlığı % 9 mu? Çarpı işareti büyük ihtimal yüklediğiniz disk test programından kaynaklı. Disk test programını kaldırınca çarpıda gidecektir. Genişletmek için tıkla... Evet. DARKBOX dedi: Hocam virüs olabilir. Kaspersky ile tatarın acilen; Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın. www.kaspersky.com.tr Genişletmek için tıkla... Disk test programı yüzündenmiş yine de teşekkürler. Herkese teşekkürler! Konuyu kapatayım ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 29 Nisan 2021 #6 SeenSeey178 dedi: Çok teşekkürler! Oldu. Evet. Disk test programı yüzündenmiş yine de teşekkürler. Herkese teşekkürler! Konuyu kapatayım ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz Eray hocanın ilk mesajını. Artı 0 Eksi
SeenSeey178 dedi: Çok teşekkürler! Oldu. Evet. Disk test programı yüzündenmiş yine de teşekkürler. Herkese teşekkürler! Konuyu kapatayım ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz Eray hocanın ilk mesajını.