Beyler PC Windows 10'du. Sistemim iyiydi. Sonra kasmaya basladı. 7 yaptım pek begenmedım, herkes 8.1 yap diyor. Eğer kurulumda çevrimiçi yuklersem driverler yüklenir mi? Mesela Ethernet driver gibi. Anlayan varsa yardım etsin.
Beyler PC Windows 10'du. Sistemim iyiydi. Sonra kasmaya basladı. 7 yaptım pek begenmedım, herkes 8.1 yap diyor. Eğer kurulumda çevrimiçi yuklersem driverler yüklenir mi? Mesela Ethernet driver gibi. Anlayan varsa yardım etsin.
Hayır kesinlikle daha fazla. Örneğin 4 GB RAM'li bir sisteme Windows 10 kurduğumuz zaman boşta %50 RAM kullanıyor. Ama Windows 8.1'de boşta %25-26. Gereksiz özellikler yok ama sistem iyiyse tabiiki Windows 10.
Hayır kesinlikle daha fazla. Örneğin 4 GB RAM'li bir sisteme Windows 10 kurduğumuz zaman boşta %50 RAM kullanıyor. Ama Windows 8.1'de boşta %25-26. Gereksiz özellikler yok ama sistem iyiyse tabii ki Windows 10.