Windows sürümü değişirken hesap içeriği aktarılır mı?

wperson

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ben PC'de Windows 10 Pro kullanıyordum ancak Microsoft yazılım koruması platformu ve görev yöneticisindeki kullanıcı yüksek CPU ve RAM kullanıyordu. Şimdi yeni bir PC'ye geçtim ve Windows 11 Home'a geçeceğim. Sorum şu olacak, eski PC'deki Microsoft hesabıma yeni PC'de de giriş yaparsam Windows 11 Home'da aynı sorunlar devam eder mi? Ve herhangi bir virüs girdiyse yeni PC'ye geçer mi? Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.

Hesap içeriği aktarılır. Virüs bulaşmaz diye tahmin ediyorum.

Merhaba, ben PC'de Windows 10 Pro kullanıyordum ancak Microsoft yazılım koruması platformu ve görev yöneticisindeki kullanıcı yüksek CPU ve RAM kullanıyordu. Şimdi yeni bir PC'ye geçtim ve Windows 11 Home'a geçeceğim. Sorum şu olacak, eski PC'deki Microsoft hesabıma yeni PC'de de giriş yaparsam Windows 11 Home'da aynı sorunlar devam eder mi? Ve herhangi bir virüs girdiyse yeni PC'ye geçer mi? Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.

Bir sorun olmaz ben Windows 10'dan Windows 11'e yükselttim (ikisi de Pro) ama herhangi bir sistem işlemci kullanımı artışı yok önceki bilgisayarım Windows 10'du ve sürekli yerli yersiz çökerdi ama aynı hesabı kullanmama rağmen bir çökme durumu yok maaşallah aylardır hiç çökmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı