Çözüldü Windows sürümünü düşürürken yanlışlıkla laptopu kapattım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Qincell

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar, iyi akşamlar.
Annemin laptopunu Windows 10 sürümünden 8'e düşürürken yanlışlıkla bilgisayarı kapadım. Geri açılınca USB belleği bağlayıp kurtarma modundan seçince işe yaramıyor, ve her açıldığında C ve D sürücülerine diskchech yapıyor, bir süre sonra da aşağıdaki hatayı veriyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-03-09 at 21.03.23.jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-09 at 21.03.23.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 79
Çözüm
Selamlar, iyi akşamlar.
Annemin laptopunu Windows 10 sürümünden 8'e düşürürken yanlışlıkla bilgisayarı kapadım. Geri açılınca USB belleği bağlayıp kurtarma modundan seçince işe yaramıyor, ve her açıldığında C ve D sürücülerine diskchech yapıyor, bir süre sonra da aşağıdaki hatayı veriyor. Ne yapmam lazım?
– Bu hata mesajı ekrandayken OK (Tamam) butonuna basmayınız.
– Klavyeden Shift +F10 tuşuna basınız.
-Dos ekranı açılacaktır, gelen ekrana regedit yazıp entera basınız.

Aşağıdaki ayarları bulup Setup.exe değerine 3 giriniz.

HKLM \ SYSTEM \ Setup \ Status \ ChildCompletion \ setup.exe
4. DWORD değerini 3 yapınız.

– Bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
Selamlar, iyi akşamlar.
– Bu hata mesajı ekrandayken OK (Tamam) butonuna basmayınız.
– Klavyeden Shift +F10 tuşuna basınız.
-Dos ekranı açılacaktır, gelen ekrana regedit yazıp entera basınız.

Aşağıdaki ayarları bulup Setup.exe değerine 3 giriniz.

HKLM \ SYSTEM \ Setup \ Status \ ChildCompletion \ setup.exe
4. DWORD değerini 3 yapınız.

– Bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

Çözüm
Selamlar, iyi akşamlar.
Elinizde format CD veya USB'si varsa direkt formatlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı