Windows/system32/Desktop.dll konumunda bulunamıyor

Autumn

Hectopat
Yer
Turkey/Giresun
Daha fazla  
Meslek
Uçak Teknisyeni
Sorun şu ki:

Her zamanki gibi normal bir şekilde bilgisayarımı açtım açıldıktan sonra masaüstüne geldiğimde Windows/system32/Desktop.dll konumunda bulunamıyor tarzı bir hata aldım.

Masaüstündeki simgeler yoktu onları bir şekilde geri getirdim ancak oyunlar save dosyalarını görmüyor arama ve başlangıçtaki birçok öğe kaybolmuş örneğin: arama kısmına çalıştır yazdığımda çalıştır.exe gözükmüyor vb.

Ancak bilgisayara yeni bir program kurduğumda program kurulumu tamamlandığı an ekran siyah oluyor ve tüm sistem geri dönüyor eski haline herşey çalışır konumuna tekrar geliyor düzeliyor ve bundan 5 6 dk sonra tekrardan bir Explorer.exe hatası alıyorum tekrar ne oyun kayıtlarını görüyor ne de programlar düzgün çalışıyor arkadaşlar. Virüs olabilir diye tarattım. 4 5 gün farklı programlar CMD komutları ancak virüs yok gibi bu sorunu çözen bilen veya daha önce yaşamış olan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı