Windows Tabanlı Sisteme macOS X Mountain Lion Kurmak

chhnaga

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
OS X Mountain Lion'un orijinal dmg imajını satın alıp Windows (Mac olmayan) tabanlı bir desktop'a kurulumu yapılabilir mi ? Satın alınan dmg imajı buna izin verir mi ?
Cihazın donanımsal özellikleri şu şekildedir;

ASUS H81M-E/M51AD/DP_MB
Intel® Core™ i7-4770 Processor
Graphics Chipset AMD Radeon R7 200 Series
8 GB RAM
128 GB SSD İNTEL
Yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
berkayco yorumun için teşekkürler.
macOS X Mountain Lion'u satın alan kişilere Sierra güncellemesi verilmekte yanlış anlamadıysam.
Orjinal Dmg imajını satın alsak kurulumda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyız ? Emin olamadım.
Bir çok site ve forum'da araştırma yapmama rağmen kesin bir cevap bulamadım.
Bu konu başlığını ve konu içeriğini bir çok insana sordum ancak onlar denemediklerini ve kesin bir kanıları olmasa da yüklenmeyeceğe tarafında olduklarını izah ettiler.
Değerli arkadaşlarımında konuya açıklık getirmeleri için yorumlarını bekliyorum.

Bu konu hakkında kesin bir bilgim benim de yok inan ki. Bana kalırsa dediğim gibi boşuna imaja para verme sonuçta mantık hep aynı mantık. Eğer güncelleme almayacak olursa verdiğin paraya yazık olacaktır. Buradaki imajı bende dahil olmak üzere bir çok kişi kullanıyoruz bir sıkıntısı olmuyor merak etme .

@chhnaga
Zaten Mavericks sürümünden itibaren ücretsiz olarak sunuluyor. Eski sürüm olan Mountain Lion sürümünü satın alman sana kurulum için olumlu veya olumsuz bir durum yaşatmaz. Sistemin hakkında bizlere daha detaylı bir donanım raporu sunabilirseniz, sizlere daha iyi yardım edebiliriz.

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Sistem hakkında ayrıntılı bilgi;
ASUS H81M-E/M51AD/DP_MB
Intel® Core™ i7-4770 Processor (3.40 GHz-8MB)
Graphics Chipset AMD Radeon R7 200 Series
8 GB RAM
128 GB SSD İNTEL
Realtek ALC887
Intel(R) Ethernet Connection I217-V
Processor Graphics ‡ Intel® HD Graphics 4600(Cpu Grafik)
Ekran kartı(Graphics Chipset AMD Radeon R7 200 Series)
Şuan bir mac alabilecek koşullarda değilim daha önce mac sıkıntım yoktu yeni bir bilgisayar aldım zaten konuya iyice açıklık getirilirse çok sevinirim.
Özellikle böyle bir konu açmamın sebebi ben MSDN veya bir yazılım orjinal kurulumlarına hayranım yani bu herzaman tercihim olacaktır.

Bahsedilen linkteki raw imajı indirdim ve birebir anlatılanlara göre usb'ye yazdırdım.
Bios ayarlarını da eksiksiz yaptım ancak boot etmiyor.
Siyah ekran da kalıyor sorunun nedeni nedir acaba ? Yardımcı olur musunuz ?

Hayır bu arada @blackandyellow bende Gaziantep'liyim, Nizip Mızar bilir misin? Yardımlarını bekliyorum. Fiziksele kurmam gereken bir mac var gerekli alakanı gönülden isterim. Siyah ekranda kalıyor ve fare ve klavye kilitleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…