blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 20 Mart 2017 #11 @chhnaga Ne güzel şehrimiz aynıymış ama bana konum olarak çok uzaksın. Şimdi sana önerilerimi sıralıyorum bu sorun için: Anakartınızın BIOS sürümünü güncel tuttuğunuzdan emin olun. USB 2.0 portundan yüklemeyi dene. Klavye ve farenizi bir ihtimal farklı portlara takarak dene. (Daha önce yaşamıştım.) Kurulumu "legacy mode" ile deneyebilirsin, kurulumdan sonra UEFI olarak işlemesini sağlamak Clover açısından kolay. "Secure Boot" kısmını "disabled" yaptığından emin ol ve eğer varsa aynı kısımından "Secure Boot Keys" kısmını "clear all" yap.
@chhnaga Ne güzel şehrimiz aynıymış ama bana konum olarak çok uzaksın. Şimdi sana önerilerimi sıralıyorum bu sorun için: Anakartınızın BIOS sürümünü güncel tuttuğunuzdan emin olun. USB 2.0 portundan yüklemeyi dene. Klavye ve farenizi bir ihtimal farklı portlara takarak dene. (Daha önce yaşamıştım.) Kurulumu "legacy mode" ile deneyebilirsin, kurulumdan sonra UEFI olarak işlemesini sağlamak Clover açısından kolay. "Secure Boot" kısmını "disabled" yaptığından emin ol ve eğer varsa aynı kısımından "Secure Boot Keys" kısmını "clear all" yap.
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Mart 2017 #12 Kemal Bey, hayırlı olsun. Hiç haber vermiyorsunuz.