noctus

Picopat
Herkese selam,

Kişisel kullanımım için tablet alacağım. Geniş bir bütçe aralığım bulunmamakta, ortalama fiyata sahip bir ürün aramaktayım. Cihazın Windows işletim sistemine sahip olması, Windows işletim sistemini çalıştırabilmesi veya Windows bir cihaza sorunsuz şekilde uzaktan erişim sağlayabilmesi gerekmekte.

Tablette bulunmasını istediğim özellikler:
  • Ekran boyutunun yüksek olması,
  • Ekran kalemine sahip olması ve rahatça yazı yazılabilmesi,
  • Windows işletim sistemine sahip olması veya Windows bir cihaza sorunsuzca bağlanarak günlük faaliyetlerde kullanılabilmesi,
  • Düşük-ortalama maliyetli bir ürün olması.
Önerilerinizi bekliyorum.

Sorunsuz bağlanmak derken uzak masaüstü bağlantısı ile çözersiniz onu sanırım iOS tarafında da Android tarafında da 3. parti uygulamalar ile çözülebiliyor sanırım. Tam bir bütçe var mı? birine orta gelen fiyat birine pahalı gelebiliyor

Hocam alternatif olarak Xiaomi Pad Pro alabilirsiniz Android ile Windows 11 boot yapabilirsiniz.

Öneriniz varsa belirtebilirsiniz, hangi ürünlerin uygun olduğunu henüz bilmediğim için bilerek spesifik bir fiyat aralığı belirtmedim.

Hocam alternatif olarak Xiaomi Pad Pro alabilirsiniz Android ile Windows 11 boot yapabilirsiniz.
Boot yaparsam Windows yüklü tabletlerdekiyle benzer şekilde çalışır mı emin olamadım. Ayrıca kalem kullanımı gibi bazı yerleşik özelliklerin de çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. Bahsettiğiniz model Windows kullanımına uyumluysa değerlendireyim. Öneriniz için sağ olun.

Hocam tablet modunda çalışır ben videoda sorun göremedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam parça parça önce izleyin sonra kurulumunu yaparsınız.

Yani hocam piyasaya bir bakınca Windows yüklü gelen tabletler surface serisi var kendi deneyimlediğim ve yakınımın kullandığı gerçekten şahane cihazlar fakat fiyat olarak istediğiniz bütçeyi aşmakta. Wenn Ultra serisi bir nebze ucuz fakat onu şahsi kullanmadığım için bilmiyorum arkadaşın dediği gibi Win kurabilirsiniz ya da uzak masaüstü ile çalıştırabilirsiniz fakat Windows kurunca batarya ne kadar gidecek hangi işlemler yapacaksınız tablet bunu kaldırabilecek mi tarzında sorunlar oluyor.

Tam olarak hangi işler için Windows kurmak istiyorsunuz?

Şu anda piyasada Windows Surface 1. neslinin satışı yapılmıyor, değil mi?

Batarya ve tabletin kapasitesi konusunda da size katılıyorum, o yüzden tecrübesi olanların önerilerini alabilmek adına böyle bir başlık açma gereksiniminde bulundum.

RDP ise elbette bir mümkün ancak diğerlerine nazaran daha az stabil olduğu için onu son seçenek olarak değerlendiriyorum.

@Denizius124 Wenn Tab'ın ekran boyutu daha geniş ve ekran kalemiyle uyumlu modeli var mıydı bildiğiniz?

Son düzenleme:

Hocam görebildiğim kadarıyla yok şu an pahalı modeller var belki 2. el bulursunuz fakat TR de surface çok yaygın olmadığı için ne kadar bulunur ya da bulduğunuz cihaz ne kadar temizdir bilemiyorum.

Tabletlere Win yüklemek bence anlamsız kalıyor çünkü Windows da yapabileceğiniz çoğu şeyi yaparsınız Android veya iOS ile daha ileri şeyler içinde tabletin donanımı engel teşkil eder zaten.

Laptop bakmayı düşündünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…