Laptop haricinde tablet almayı planlıyorum zaten. Hem tablet daha işlevsel ve pratik olduğundan hem de dokunmatik bir cihaza sahip olmam gerektiğinden. Android ve iOS benim kullanımımda cihazın işlevselliğini de biraz daha kısıtlayacağından Windows gibi bir işletim sistemini kaldırabilecek veya bilgisayarla bağlantı kurabilecek bir tablet alabilsem çok daha iyi olur aslında.
Önerileriniz için teşekkür ederim.

Rica ederim normal kullanıcıysanız tablet yetecektir fakat Windows'u sorunsuz çalıştırmak istiyorsanız surface tarzı cihazlar gerekli surface alternatifleri de var fakat ne kadar güvenirsiniz bilemem.

Rica ederim normal kullanıcıysanız tablet yetecektir fakat Windows'u sorunsuz çalıştırmak istiyorsanız surface tarzı cihazlar gerekli surface alternatifleri de var fakat ne kadar güvenirsiniz bilemem.
Alternatiflere açığım, bilhassa notlarımı derlemek ve yazılım amaçlı kullanacağım ancak yazılımı genellikle bulut tabanlı derleyicilerden kullandığımdan tablette herhangi bir üst düzey işlemci, GPU vb. donanıma ihtiyacım bulunmuyor. Kasmadan, takılmadan, rahatça Windows'ta işlerimi halletmeme yardımcı olsa yeterli.

İstediğin gibi bir tablet aldın mı?
Pek sayılmaz. Microsoft Surface vb. ürünleri tercih etmedim onun yerine 11 inch Samsung S9 aldım. Daha yeni aldığım için henüz deneyimlerime ilişkin net bir fikir belirtmem çok tutarlı olmaz.

@noctus Hocam merhabalar, sizinle benzer arayıştayım. Masaüstü ve laptopa sahibim fakat elimin altında küçük pratik bir ürün olmasını istiyorum tableti hem ufak tefek işlerim hem dizi film izlemek amaçlı istiyorum fakat android veya ios değil yeri geldiğinde windows sistemiyle de kullanmak amacım. Sanırım surfaceler var fakat gördüğüm kadarıyla fiyatları çok yüksek. Tablet olarak da ben de s9 ve s9 plus modellerine bakıyordum memnun musunuz? Windows şeklinde kullanabiliyor musunuz? Sanırım samsungta samsung dex özelliğiyle tableti bilgisayar gibi kullanmak mümkünmüş bu dex özelliğini merak ediyorum gerçekten kullanışlı mı tableti bilgisayar gibi mi algılıyor örneğin chrome kullandığında chrome eklentileri vs. kullabailiyor musunuz ? Siz o şekilde mi yoksa tablete bilgisayar ekranını yansıtarak mı nasıl bir çözüm buldunuz ve memnun musunuz? Deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim teşekkürler.

Neye karar verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…