Marshmello Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 261 Çözümler 1 27 Temmuz 2020 #1 Merhaba. Hantal bir Windows tabletim var. Android yüklemek istiyorum. CM sürümü mü yüklemeliyim yoksa Android 9 mu? Aradaki fark nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2020
Merhaba. Hantal bir Windows tabletim var. Android yüklemek istiyorum. CM sürümü mü yüklemeliyim yoksa Android 9 mu? Aradaki fark nedir?
deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2020 #2 Android 9 kur gitsin.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 28 Temmuz 2020 #3 Marka ve modeli nedir? deepin-terminal dedi: Android 9 kur gitsin. Genişletmek için tıkla... O 9 Android 9 değil gibi duruyor ama...
Marka ve modeli nedir? deepin-terminal dedi: Android 9 kur gitsin. Genişletmek için tıkla... O 9 Android 9 değil gibi duruyor ama...
deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #4 89069 dedi: Marka ve modeli nedir? O 9 Android 9 değil gibi duruyor ama... Genişletmek için tıkla... Gerçi ordaki sürüm 9'dan bahsetmemiştim.
89069 dedi: Marka ve modeli nedir? O 9 Android 9 değil gibi duruyor ama... Genişletmek için tıkla... Gerçi ordaki sürüm 9'dan bahsetmemiştim.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 28 Temmuz 2020 #5 Linux Mint 19,3 XFCE kur. Linux Mint Türkiye Linux Mint 19.3 "Tricia" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Linux Mint 19.3 "Tricia" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Linux Mint Resimli Kurulum Rehberi | Linux Mint Türkiye www.linuxmint.net.tr
Linux Mint 19,3 XFCE kur. Linux Mint Türkiye Linux Mint 19.3 "Tricia" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Linux Mint 19.3 "Tricia" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Linux Mint Resimli Kurulum Rehberi | Linux Mint Türkiye www.linuxmint.net.tr
deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #6 Conficker Belasi dedi: Linux Mint 19,3 XFCE kur. Linux Mint Türkiye Linux Mint 19.3 "Tricia" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Linux Mint 19.3 "Tricia" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Linux Mint Resimli Kurulum Rehberi | Linux Mint Türkiye www.linuxmint.net.tr Genişletmek için tıkla... Hantal tablet dediğine göre senin dediğinde iyi olabilir.
Conficker Belasi dedi: Linux Mint 19,3 XFCE kur. Linux Mint Türkiye Linux Mint 19.3 "Tricia" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Linux Mint 19.3 "Tricia" - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Linux Mint Resimli Kurulum Rehberi | Linux Mint Türkiye www.linuxmint.net.tr Genişletmek için tıkla... Hantal tablet dediğine göre senin dediğinde iyi olabilir.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 28 Temmuz 2020 #7 Bende nalet bir tablet var o Boot etmedi bile WM8650 CPU'lu millet ona Arch Linux kurmuş benimki tık yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 28 Temmuz 2020
Bende nalet bir tablet var o Boot etmedi bile WM8650 CPU'lu millet ona Arch Linux kurmuş benimki tık yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PepsiManTR! Picopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 134 Yer C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2020 #8 Marshmello dedi: Merhaba. Hantal bir Windows tabletim var. Android yüklemek istiyorum. CM sürümü mü yüklemeliyim yoksa Android 9 mu? Aradaki fark nedir? Eki Görüntüle 625226 Genişletmek için tıkla... Eğer Windows RT tablet değilse kurabilirsin. Ve Android 9 kur çünkü oradaki CM sürümleri Android 7.
Marshmello dedi: Merhaba. Hantal bir Windows tabletim var. Android yüklemek istiyorum. CM sürümü mü yüklemeliyim yoksa Android 9 mu? Aradaki fark nedir? Eki Görüntüle 625226 Genişletmek için tıkla... Eğer Windows RT tablet değilse kurabilirsin. Ve Android 9 kur çünkü oradaki CM sürümleri Android 7.