S Soner__ Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #1 Windows technical preview'i ana işletim sistemi olarak kurdum. Windows 8 geri getiremez miyim ya da yakında Türkçesi çıkacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2014
Windows technical preview'i ana işletim sistemi olarak kurdum. Windows 8 geri getiremez miyim ya da yakında Türkçesi çıkacak mı?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Aralık 2014 #2 Ana sistem ise Windows 8 geri gelmez sıfır kurulum olmadığı sürece. Biraz zorlanabilirsiniz ama belli ölçüde 8.1 kullanmışlığınız varsa göz aşinalığından idare edebilirsiniz diye düşünüyorum eğer yazılımsal bir problem yoksa.
Ana sistem ise Windows 8 geri gelmez sıfır kurulum olmadığı sürece. Biraz zorlanabilirsiniz ama belli ölçüde 8.1 kullanmışlığınız varsa göz aşinalığından idare edebilirsiniz diye düşünüyorum eğer yazılımsal bir problem yoksa.
F fatih52 Ziyaretçi 9 Aralık 2014 #3 Kararlı sürümün 2015 yılında çıkacağını duymuştum. Ancak Türkçe hali yakında çıkacak mı bilmiyorum.