MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #1 Ya bu uygulama bir türlü ekranı telefona yansıtmıyor. Aynı Wi-Fi ağına bağlı Full çeken bir internet ama hiçbir türlü ekran yansıtmıyor izin istiyor ekranı yansıtmak için veriyorum ama bağlanmıyor.
Ya bu uygulama bir türlü ekranı telefona yansıtmıyor. Aynı Wi-Fi ağına bağlı Full çeken bir internet ama hiçbir türlü ekran yansıtmıyor izin istiyor ekranı yansıtmak için veriyorum ama bağlanmıyor.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 15 Haziran 2021 #2 Telefon Eşlikçiniz'de yansıtma özelliği sadece Samsung ve Surface cihazlarda kullanılabiliyor. Bunun yerine "Bağlan" uygulamasını kullanabilirsiniz.
Telefon Eşlikçiniz'de yansıtma özelliği sadece Samsung ve Surface cihazlarda kullanılabiliyor. Bunun yerine "Bağlan" uygulamasını kullanabilirsiniz.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #3 Ellie Williams dedi: Telefon eşlikçiniz'de yansıtma özelliği sadece Samsung ve surface cihazlarda kullanılabiliyor. Bunun yerine "bağlan" uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefonum Samsung o yüzden açtım bu konuyu ama dediğiniz uygulamayı deneyeceğim.
Ellie Williams dedi: Telefon eşlikçiniz'de yansıtma özelliği sadece Samsung ve surface cihazlarda kullanılabiliyor. Bunun yerine "bağlan" uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefonum Samsung o yüzden açtım bu konuyu ama dediğiniz uygulamayı deneyeceğim.