T turan12 Picopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 238 5 Mart 2021 #11 afacanc38 dedi: Casper bilgisayarlar zaten Windows dışındaki tüm işletim sistemlerinin düşmanı. Microsoft Surface'ye bile GNU/Linux kurulabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi hocam cidden hiç iyi bir durum değil neyse ki şu an performans açısından sıkıntı çıkartmıyor. Ama insanı merak sarınca duramıyor insan CloudReady 64 Bit sürümünü deneyeceğim bakalım. 32 Bit bulamadık hem de destek vermeyi kesmişler.
afacanc38 dedi: Casper bilgisayarlar zaten Windows dışındaki tüm işletim sistemlerinin düşmanı. Microsoft Surface'ye bile GNU/Linux kurulabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi hocam cidden hiç iyi bir durum değil neyse ki şu an performans açısından sıkıntı çıkartmıyor. Ama insanı merak sarınca duramıyor insan CloudReady 64 Bit sürümünü deneyeceğim bakalım. 32 Bit bulamadık hem de destek vermeyi kesmişler.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #12 turan12 dedi: Aslında o kadar çok kişileştirme imkanı maalesef Windows vermiyor yapsan bile büyük ihtimalle memnun kalmazsın. Genişletmek için tıkla... Birazcık geç yazıyorum ama ben Windows'a Linux teması yapıp buraya yayınlamıştım hocam.
turan12 dedi: Aslında o kadar çok kişileştirme imkanı maalesef Windows vermiyor yapsan bile büyük ihtimalle memnun kalmazsın. Genişletmek için tıkla... Birazcık geç yazıyorum ama ben Windows'a Linux teması yapıp buraya yayınlamıştım hocam.