Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.130 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 Merhaba. Aşağıda gördüğünüz modifiye edilmiş bir Windows'tan ekran görüntüsü. Arayüzü çok hoşuma gitti fakat güvenlik açısından indirmek istemiyorum. Bu arayüzü kendim modifiye ederek ekleyebilir miyim Windows'a?
Merhaba. Aşağıda gördüğünüz modifiye edilmiş bir Windows'tan ekran görüntüsü. Arayüzü çok hoşuma gitti fakat güvenlik açısından indirmek istemiyorum. Bu arayüzü kendim modifiye ederek ekleyebilir miyim Windows'a?
Çözüm lAlpsl 13 Mart 2023 Uygulama ile değil de, tema paketleriyle yapabilirsin. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uygulama ile değil de, tema paketleriyle yapabilirsin. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
9 98046 Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 480 Makaleler 4 13 Mart 2023 #11 Romaa dedi: Hocam 10 versiyonunu yaparsanız olmaz gibime geliyor. Aynısının ya da bir benzerinin 11 sürümü var aynı kanalda onu deneyin. Genişletmek için tıkla... Kanala baktım, 11 versiyonunu göremedim. Link verir misiniz? Artı 0 Eksi
Romaa dedi: Hocam 10 versiyonunu yaparsanız olmaz gibime geliyor. Aynısının ya da bir benzerinin 11 sürümü var aynı kanalda onu deneyin. Genişletmek için tıkla... Kanala baktım, 11 versiyonunu göremedim. Link verir misiniz?
KS KS Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.130 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #12 98046 dedi: Kanala baktım, 11 versiyonunu göremedim. Link verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
98046 dedi: Kanala baktım, 11 versiyonunu göremedim. Link verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
9 98046 Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 480 Makaleler 4 13 Mart 2023 #13 Romaa dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Romaa dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.