wOBUNAGA Kilopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2018 #11 Silinen üye dedi: Donanım kimliğini atabilirmisin sürücünün? Genişletmek için tıkla... Merhaba, üzgünüm ki şimdi atamıycağım. Yarın erkenden atmaya çalışacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2018
Silinen üye dedi: Donanım kimliğini atabilirmisin sürücünün? Genişletmek için tıkla... Merhaba, üzgünüm ki şimdi atamıycağım. Yarın erkenden atmaya çalışacağım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.880 Makaleler 60 Çözümler 831 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2018 #12 Masasütü ise temel görüntü bağdaştırıcısını aygıt yöneticisinden kaldır. Sonra tekrar DDU ile Nvidia kaldır ve sadece güncel Nvidia sürücüsünü yükle.
Masasütü ise temel görüntü bağdaştırıcısını aygıt yöneticisinden kaldır. Sonra tekrar DDU ile Nvidia kaldır ve sadece güncel Nvidia sürücüsünü yükle.
wOBUNAGA Kilopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2018 #13 claus dedi: Masasütü ise temel görüntü bağdaştırıcısını aygıt yöneticisinden kaldır. Sonra tekrar DDU ile Nvidia kaldır ve sadece güncel Nvidia sürücüsünü yükle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kaldırdım. En güncel driver zaten bende var şuan. Nvida kaldırmaya gerek duymadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2018
claus dedi: Masasütü ise temel görüntü bağdaştırıcısını aygıt yöneticisinden kaldır. Sonra tekrar DDU ile Nvidia kaldır ve sadece güncel Nvidia sürücüsünü yükle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kaldırdım. En güncel driver zaten bende var şuan. Nvida kaldırmaya gerek duymadım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.880 Makaleler 60 Çözümler 831 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2018 #14 Problem çözüldü o halde ?
wOBUNAGA Kilopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2018 #15 claus dedi: Problem çözüldü o halde ? Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir sıkıntı yok ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı olursa mutlaka iletirim teşekkürler.
claus dedi: Problem çözüldü o halde ? Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir sıkıntı yok ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı olursa mutlaka iletirim teşekkürler.