semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Haziran 2018 #1 Dün sisteme Windows'u kurduktan sonra güncelleştirmeleri denetledim ve gereken sürücüleri kurdum. Aygıt yöneticisinden kurulmamış sürücü var mı diye baktığımda Windows Temel Görüntü Bağdaştırıcı sürücüsünün yüklenmemişti. Bu sürücüyü nasıl yüklerim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2018
Dün sisteme Windows'u kurduktan sonra güncelleştirmeleri denetledim ve gereken sürücüleri kurdum. Aygıt yöneticisinden kurulmamış sürücü var mı diye baktığımda Windows Temel Görüntü Bağdaştırıcı sürücüsünün yüklenmemişti. Bu sürücüyü nasıl yüklerim?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 2 Haziran 2018 #2 Ekran kartının modelini ya da dahili bir grafik bağdaştırıcı kullanıyorsan onu belirtebilir misin ?
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Haziran 2018 #3 Egemen dedi: Ekran kartının modelini ya da dahili bir grafik bağdaştırıcı kullanıyorsan onu belirtebilir misin ? Genişletmek için tıkla... Aslında grafik bağdaştırıcı nedir bilmiyorum ama ekran kartımın modeli Asus Phoenix Geforce Gtx 1060 3 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2018
Egemen dedi: Ekran kartının modelini ya da dahili bir grafik bağdaştırıcı kullanıyorsan onu belirtebilir misin ? Genişletmek için tıkla... Aslında grafik bağdaştırıcı nedir bilmiyorum ama ekran kartımın modeli Asus Phoenix Geforce Gtx 1060 3 GB.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 3 Haziran 2018 #4 GeForce Game Ready Driver 397.93 Bu bağlantıdan gerekli sürücüyü indirip yükleyebilirsin.
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Haziran 2018 #5 Egemen dedi: GeForce Game Ready Driver 397.93 Bu bağlantıdan gerekli sürücüyü indirip yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu an o sürücü kurulu başka yapmam gereken bir şey var mı?
Egemen dedi: GeForce Game Ready Driver 397.93 Bu bağlantıdan gerekli sürücüyü indirip yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu an o sürücü kurulu başka yapmam gereken bir şey var mı?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 3 Haziran 2018 #6 Aygıt yöneticisinde de gördüysen başka yapman gereken bir şey yok. İşlem tamamdır.