Logratch Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 HP Victus bir sistem aldım. Bugün elime geldi. Fakat DxDiag da ekran sekmesine tıkladığımda (Windows temel görüntü bağdaştırıcısı kullanıyor) diyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
HP Victus bir sistem aldım. Bugün elime geldi. Fakat DxDiag da ekran sekmesine tıkladığımda (Windows temel görüntü bağdaştırıcısı kullanıyor) diyor. Ne yapmalıyım?
1Merby Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #11 hocam emin olamadım cidden Artı 0 Eksi
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #12 https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-7-processors-radeon-graphics/amd-ryzen-7-7840hs Artı 0 Eksi
https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-7-processors-radeon-graphics/amd-ryzen-7-7840hs
KS KS Logratch Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #13 1Merby dedi: hocam emin olamadım cidden Genişletmek için tıkla... Jobs dedi: https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-7-processors-radeon-graphics/amd-ryzen-7-7840hs Genişletmek için tıkla... Bunu da indirdim. Fakat olmadı. Temiz kurulumu deniyeyim tekrardan. Artı 0 Eksi
1Merby dedi: hocam emin olamadım cidden Genişletmek için tıkla... Jobs dedi: https://www.amd.com/en/support/apu/amd-ryzen-processors/amd-ryzen-7-processors-radeon-graphics/amd-ryzen-7-7840hs Genişletmek için tıkla... Bunu da indirdim. Fakat olmadı. Temiz kurulumu deniyeyim tekrardan.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #14 İşlemcinin dahili grafik biriminin de sürücüsünü kurun. Oyunlarda NVIDIA'yı seçin. Logratch dedi: Bunu da indirdim. Fakat olmadı. Temiz kurulumu deniyeyim tekrardan. Genişletmek için tıkla... Ne hata verdi? Artı 0 Eksi
İşlemcinin dahili grafik biriminin de sürücüsünü kurun. Oyunlarda NVIDIA'yı seçin. Logratch dedi: Bunu da indirdim. Fakat olmadı. Temiz kurulumu deniyeyim tekrardan. Genişletmek için tıkla... Ne hata verdi?
KS KS Logratch Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #15 Jobs dedi: İşlemcinin dahili grafik biriminin de sürücüsünü kurun. Oyunlarda NVIDIA'yı seçin. Ne hata verdi? Genişletmek için tıkla... Hata vermedi sorunsuz bir şekilde yüklemiştim. Artı 0 Eksi
Jobs dedi: İşlemcinin dahili grafik biriminin de sürücüsünü kurun. Oyunlarda NVIDIA'yı seçin. Ne hata verdi? Genişletmek için tıkla... Hata vermedi sorunsuz bir şekilde yüklemiştim.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #16 Logratch dedi: Hata vermedi sorunsuz bir şekilde yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden sürücüyü tekrar yüklemeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
Logratch dedi: Hata vermedi sorunsuz bir şekilde yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden sürücüyü tekrar yüklemeyi dener misiniz?
KS KS Logratch Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #17 Jobs dedi: Aygıt yöneticisinden sürücüyü tekrar yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihazınız için en iyi sürücüler zaten yüklü yazıyor Ekran çözünürlüğünü ve parlaklığı da değiştiremiyorum anlamadım çok garip Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Aygıt yöneticisinden sürücüyü tekrar yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Cihazınız için en iyi sürücüler zaten yüklü yazıyor Ekran çözünürlüğünü ve parlaklığı da değiştiremiyorum anlamadım çok garip
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #18 Logratch dedi: Cihazınız için en iyi sürücüler zaten yüklü yazıyor Genişletmek için tıkla... Oradan değil hocam kendiniz el ile seçin. O bölümden AMD sürücüsü gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
Logratch dedi: Cihazınız için en iyi sürücüler zaten yüklü yazıyor Genişletmek için tıkla... Oradan değil hocam kendiniz el ile seçin. O bölümden AMD sürücüsü gözüküyor mu?
KS KS Logratch Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #19 Jobs dedi: Oradan değil hocam kendiniz el ile seçin. O bölümden AMD sürücüsü gözüküyor mu? Eki Görüntüle 1908272 Genişletmek için tıkla... Attığınız linkte en üstte olanı Auto-Detect and Install olanı mı indirmeliyim? AMD Software: Adrenalin Edition olanı mı ? Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Oradan değil hocam kendiniz el ile seçin. O bölümden AMD sürücüsü gözüküyor mu? Eki Görüntüle 1908272 Genişletmek için tıkla... Attığınız linkte en üstte olanı Auto-Detect and Install olanı mı indirmeliyim? AMD Software: Adrenalin Edition olanı mı ?
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #20 Logratch dedi: Attığınız linkte en üstte olanı Auto-Detect and Install olanı mı indirmeliyim? AMD Software: Adrenalin Edition olanı mı ? Genişletmek için tıkla... AMD Software olanı. Artı 0 Eksi
Logratch dedi: Attığınız linkte en üstte olanı Auto-Detect and Install olanı mı indirmeliyim? AMD Software: Adrenalin Edition olanı mı ? Genişletmek için tıkla... AMD Software olanı.