Logratch Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 HP Victus bir sistem aldım. Bugün elime geldi. Fakat DxDiag da ekran sekmesine tıkladığımda (Windows temel görüntü bağdaştırıcısı kullanıyor) diyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
HP Victus bir sistem aldım. Bugün elime geldi. Fakat DxDiag da ekran sekmesine tıkladığımda (Windows temel görüntü bağdaştırıcısı kullanıyor) diyor. Ne yapmalıyım?
KS KS Logratch Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #21 Jobs dedi: AMD Software olanı. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın windows güncelleme yapıyordu geç cevap verebildim. Böyle gözüküyor Artı 0 Eksi
Jobs dedi: AMD Software olanı. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın windows güncelleme yapıyordu geç cevap verebildim. Böyle gözüküyor
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #22 Logratch dedi: Kusura bakmayın windows güncelleme yapıyordu geç cevap verebildim. Eki Görüntüle 1908297 Böyle gözüküyor Genişletmek için tıkla... Hocam RTX olan değil diğeri için dedim. Artı 0 Eksi
Logratch dedi: Kusura bakmayın windows güncelleme yapıyordu geç cevap verebildim. Eki Görüntüle 1908297 Böyle gözüküyor Genişletmek için tıkla... Hocam RTX olan değil diğeri için dedim.
KS KS Logratch Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #23 Jobs dedi: Hocam RTX olan değil diğeri için dedim. Genişletmek için tıkla... Hemen yapıyorum temel görüntü bağdaştırıcısı için Jobs dedi: Hocam RTX olan değil diğeri için dedim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Hocam RTX olan değil diğeri için dedim. Genişletmek için tıkla... Hemen yapıyorum temel görüntü bağdaştırıcısı için Jobs dedi: Hocam RTX olan değil diğeri için dedim. Genişletmek için tıkla...
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #24 Logratch dedi: Hemen yapıyorum temel görüntü bağdaştırıcısı için Eki Görüntüle 1908304 Genişletmek için tıkla... 780m olanı tıklayıp yükleyin muhtemelen Windows Update sürücüyü yükledi. Artı 0 Eksi
Logratch dedi: Hemen yapıyorum temel görüntü bağdaştırıcısı için Eki Görüntüle 1908304 Genişletmek için tıkla... 780m olanı tıklayıp yükleyin muhtemelen Windows Update sürücüyü yükledi.
KS KS Logratch Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #25 Jobs dedi: 780m olanı tıklayıp yükleyin muhtemelen Windows Update sürücüyü yükledi. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam Hocam oldu çok teşekkür ederim ekran çözünürlüğü parlaklığı falan herşey düzeldi Artı 0 Eksi
Jobs dedi: 780m olanı tıklayıp yükleyin muhtemelen Windows Update sürücüyü yükledi. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam Hocam oldu çok teşekkür ederim ekran çözünürlüğü parlaklığı falan herşey düzeldi
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #26 Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi
lCPTlMemoo Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 23:42 #27 Logratch dedi: yani evet Temel bağdaştırıcı ve RTX 4060 ikisi de aygıt yöneticisinde gözüküyor fakat dxdiag da belirttiğim sorun var. Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu çözebildin mi? Artı 0 Eksi
Logratch dedi: yani evet Temel bağdaştırıcı ve RTX 4060 ikisi de aygıt yöneticisinde gözüküyor fakat dxdiag da belirttiğim sorun var. Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu çözebildin mi?