Çözüldü Windows Temel Görüntü Bağdaştırıcısı Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HalilTastekin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma format attıktan sonra çözünürlük 1024x768 idi bu da gözümü bozdu. Daha sonra çözünürlüğü değiştiremedim. 1024X768 ve 800x600 seçeneği vardı. Biraz araştırınca aygıt yöneticisinde ekran kartımın windows temel görüntü bağdaştırıcısı olduğunu gördüm. Sonra çözünürlüğü dert etmiyeyim dedim dont starve together bile oynanılmıyor FPS yerlerde. Sonra çözümüne baktım sürücülerle alakalıymış.

Ekran kartım bu arada intel HD graphics. İntelin otomatik sürücü bulma programını ve slim drivers yükledim gene de her şey en son sürüm diyordu. El ile kuruyım dedim intel HD graphics 2000 4000 felan diyor. Ben de eskiden dxdiagda sadece intel HD graphics
yazıyordu. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü bağdaştırıcıları kısmında sadece windows temel görüntü bağdaştırıcısı var. Sağ tıklayıp sürücüyü güncelle dediğimde ise en güncel sürüm diyor.

Bilgisayarınızda takılı olan GPU'yu belirtin.

Görüntü bağdaştırıcıları kısmında sadece windows temel görüntü bağdaştırıcısı var. Sağ tıklayıp sürücüyü güncelle dediğimde ise en güncel sürüm diyor.
Harici kartının modelini biliyorsanız sürücüsünü manuel kurun.

Ekran kartım intel hd graphicsti ama modeli yazmıyordu.

Marka ise Casper.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…