Çözüldü Windows to GO flasha çok yavaş kuruluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PeluşPenguen

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Артём
Daha fazla  
Başlıktan da gördüğünüz gibi Rufus programı yardımıyla kendi flashıma Windows to GO yükleyeceğim ama neredeyse 2 saat oldu hala yüzde 30'larda. Sizce bu normal mi? Yoksa ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum?

Not: Flashım ve bilgisayarım USB 3.0 destekli.

Rufus ss.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başlıktan da gördüğünüz gibi Rufus programı yardımıyla kendi flashıma Windows to GO yükleyeceğim ama neredeyse 2 saat oldu hala yüzde 30'larda. Sizce bu normal mi? Yoksa ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum?

Eki Görüntüle 971166

Hocam bekleyin. Kurulum biraz yavaş sürüyor. Çok yer kaplayan bir işletim sistemini kuruyorsanız neredeyse 4 saat beklemeniz gerekebilir.
Flash'tan kaynaklı olabilir.

Eki Görüntüle 971166

Hocam bekleyin. Kurulum biraz yavaş sürüyor. Çok yer kaplayan bir işletim sistemini kuruyorsanız neredeyse 4 saat beklemeniz gerekebilir.

Çözüm
Tamam hocam bekleyin. Ben Windows 7 için 3 saat beklemiştim.

2 buçuk saat oldu hala yüzde 37'de neyse bekleyelim gerekirse sahura kadar açık tutarım bilgisayarımı.
Tamam hocam bekleyin. Ben Windows 7 için 3 saat beklemiştim.

Hocam 4 saat oldu bitmiyor yüzde 44'te. Umarım beklentilerimi karşılar. Eğer 6 saatti geçerse buraya yazarım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı