Windows to GO kullanarak oyun oynamak mümkün mü?

Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Kingston
Ekran kartı
GTX 1660
Anakart
GİGABYTE
İşlemci
İ7 11800H
Merhabalar. Bilgisayarımda ki HDD bozulduğu için, Windows to GO adlı işletim sistemini kullanacağım. Ancak bunu internetten biraz araştırdığımda,
Bu işletim sistemi çevrimdışı olarak kullanılıyor falan dediler. Arkadaşlar sorum, Windows to GO ile internete bağlanıp oyun oynamak mümkün mü?
Oyunlarda kasma olur mu? (bilgisayarımın donanımı yüksek sadece HDD bozuldu)

Sıradan USB belleklerin Windows'u kaldıracak kadar gücü yoktur. Sistem 5 dk'dan fazla sürede açılır zaten. Windows TO GO için özel üretilen bellekler SSD teknolojisi kullanıyordu. Ayrıca artık üretilmiyorlar. Bir de gerçekten o donanıma HDD mi taktınız? :D

Sürücüleri kurarsanız bir sorun olacağını sanmam fakat USB ile Windows aşırı yavaş çalışacaktır. Tabii USB'den USB'ye değişir ama yine de hızlı olmayacaktır.

Sıradan USB belleklerin Windows'u kaldıracak kadar gücü yoktur. Sistem 5 Dk'dan fazla sürede açılır zaten. Windows TO GO için özel üretilen bellekler SSD teknolojisi kullanıyordu. Ayrıca artık üretilmiyorlar. Bir de gerçekten o donanıma HDD mi taktınız? :D

Vallahi hocam vatana gidip toplamıştım adama güzel bir sistem yap demiştim böyle bir sistem yaptı ben takmadım yani bilgisayar donanımlarından çok anlamam 1.5 yıl önce 7.500 civarında bir para tutmuştu tabii benim ek 8 GB RAM daha vardı onu da taktırmıştık normalde 8 GB olarak gelmişti

Sıradan USB belleklerin Windows'u kaldıracak kadar gücü yoktur. Sistem 5 Dk'dan fazla sürede açılır zaten. Windows TO GO için özel üretilen bellekler SSD teknolojisi kullanıyordu. Ayrıca artık üretilmiyorlar. Bir de gerçekten o donanıma HDD mi taktınız? :D

Rufus ile to GO kuruluyor ama dediğin gibi aşırı yavaş, denemiştim bi' ara
Vallahi hocam vatana gidip toplamıştım adama güzel bir sistem yap demiştim böyle bir sistem yaptı ben takmadım yani bilgisayar donanımlarından çok anlamam 1.5 yıl önce 7.500 civarında bir para tutmuştu tabii benim ek 8 GB RAM daha vardı onu da taktırmıştık normalde 8 GB olarak gelmişti

SSD deyin bi' dahakine, HDD yavaştır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı