aeren7318 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 USB'den çalışan taşınabilir diğer adıyla Windows to GO kurmak istiyorum ancak Rufus ile ISO dosyasını yazdırırken Windows to GO seçeneği çıkmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021
USB'den çalışan taşınabilir diğer adıyla Windows to GO kurmak istiyorum ancak Rufus ile ISO dosyasını yazdırırken Windows to GO seçeneği çıkmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 Rufus en son sürümü indirmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video işinize yarayabilir.
Rufus en son sürümü indirmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video işinize yarayabilir.
aeren7318 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #3 AzIsırılmışElma dedi: Rufus en son sürümü indirmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... 3.15 yani en son sürüm Rufus kullanıyorum
AzIsırılmışElma dedi: Rufus en son sürümü indirmeyi deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... 3.15 yani en son sürüm Rufus kullanıyorum
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 olması gerekli. siz genede tekrar deneyin
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #5 aeren7318 dedi: 3.15 yani en son sürüm Rufus kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Önyükleme seçeneğinde çıkması lazım.
aeren7318 dedi: 3.15 yani en son sürüm Rufus kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Önyükleme seçeneğinde çıkması lazım.
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Ağustos 2021 #6 aeren7318 dedi: 3.15 yani en son sürüm Rufus kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası orijinal mi?
aeren7318 dedi: 3.15 yani en son sürüm Rufus kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası orijinal mi?
aeren7318 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #7 Emir Kaan04 dedi: ISO dosyası orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal microsoftun kendi sitesinden yüklediğim yükleyiciden indirdim AzIsırılmışElma dedi: Olması gerekli. Siz gene de tekrar deneyin Genişletmek için tıkla... Dünden beri sürekli deniyorum leventkerim1 dedi: Önyükleme seçeneğinde çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorundumda o imaj seçeneği diye bir yer bana çıkmıyor
Emir Kaan04 dedi: ISO dosyası orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet orijinal microsoftun kendi sitesinden yüklediğim yükleyiciden indirdim AzIsırılmışElma dedi: Olması gerekli. Siz gene de tekrar deneyin Genişletmek için tıkla... Dünden beri sürekli deniyorum leventkerim1 dedi: Önyükleme seçeneğinde çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorundumda o imaj seçeneği diye bir yer bana çıkmıyor
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #8 aeren7318 dedi: Sorundumda o imaj seçeneği diye bir yer bana çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Hangi Windows sürümünü yazdırmaya çalışıyorsun?
aeren7318 dedi: Sorundumda o imaj seçeneği diye bir yer bana çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Hangi Windows sürümünü yazdırmaya çalışıyorsun?
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Ağustos 2021 #9 aeren7318 dedi: Evet orijinal Microsoft'un kendi sitesinden yüklediğim yükleyiciden indirdim. Dünden beri sürekli deniyorum. Sorundumda o imaj seçeneği diye bir yer bana çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende oluyor. Görseli ekliyorum;
aeren7318 dedi: Evet orijinal Microsoft'un kendi sitesinden yüklediğim yükleyiciden indirdim. Dünden beri sürekli deniyorum. Sorundumda o imaj seçeneği diye bir yer bana çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende oluyor. Görseli ekliyorum;
aeren7318 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #10 W, n leventkerim1 dedi: Hangi Windows sürümünü yazdırmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows 10 sürümünü yazdırmaya çalışıyorum Windows7 kullanıcısıyım ve Windows 10 kurmayı planlıyorum ama ondan once Windows 10u deneyimlemek istiyorum Emir Kaan04 dedi: Bende oluyor. Görseli ekliyorum; Eki Görüntüle 1131931 Genişletmek için tıkla... bendeki halide bu şekilde
W, n leventkerim1 dedi: Hangi Windows sürümünü yazdırmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows 10 sürümünü yazdırmaya çalışıyorum Windows7 kullanıcısıyım ve Windows 10 kurmayı planlıyorum ama ondan once Windows 10u deneyimlemek istiyorum Emir Kaan04 dedi: Bende oluyor. Görseli ekliyorum; Eki Görüntüle 1131931 Genişletmek için tıkla... bendeki halide bu şekilde