M4M1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Klavyem sorunsuz çalışıyor. Tüm tuşlar sorunsuz ama Windows tuşlarının ikisi de çalışmıyor çözümü nedir?
Klavyem sorunsuz çalışıyor. Tüm tuşlar sorunsuz ama Windows tuşlarının ikisi de çalışmıyor çözümü nedir?
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 13 Ağustos 2022 #2 Klavye nedir? Yüksek ihtimalle oyun modu açıktır.
M4M1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #3 utkuversus dedi: Klavye nedir? Yüksek ihtimalle oyun modu açıktır. Genişletmek için tıkla... Klavyem G710+ ve oyun modu açık evet ama eskiden oyun modu açıkken çalışıyordu diğer bilgisayarım.
utkuversus dedi: Klavye nedir? Yüksek ihtimalle oyun modu açıktır. Genişletmek için tıkla... Klavyem G710+ ve oyun modu açık evet ama eskiden oyun modu açıkken çalışıyordu diğer bilgisayarım.
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 13 Ağustos 2022 #4 M4M1 dedi: Klavyem G710+ ve oyun modu açık evet ama eskiden oyun modu açıkken çalışıyordu diğer bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Klavyenin oyun modunu kapatın. Çalışacaktır.
M4M1 dedi: Klavyem G710+ ve oyun modu açık evet ama eskiden oyun modu açıkken çalışıyordu diğer bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Klavyenin oyun modunu kapatın. Çalışacaktır.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2022 #5 M4M1 dedi: Klavyem G710+ ve oyun modu açık evet ama eskiden oyun modu açıkken çalışıyordu diğer bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Oyun modunu kapatınca çalışıyor mu? Bir de sanırım FN tuşu ile Windows tuşlarını kilitleme özelliği vardı.
M4M1 dedi: Klavyem G710+ ve oyun modu açık evet ama eskiden oyun modu açıkken çalışıyordu diğer bilgisayarım. Genişletmek için tıkla... Oyun modunu kapatınca çalışıyor mu? Bir de sanırım FN tuşu ile Windows tuşlarını kilitleme özelliği vardı.
M4M1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #6 Ajan_47 dedi: Oyun modunu kapatınca çalışıyor mu? Bir de sanırım FN tuşu ile Windows tuşlarını kilitleme özelliği vardı. Genişletmek için tıkla... Laptop değil onu nasıl açabilirim ? utkuversus dedi: Klavyenin oyun modunu kapatın. Çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı.
Ajan_47 dedi: Oyun modunu kapatınca çalışıyor mu? Bir de sanırım FN tuşu ile Windows tuşlarını kilitleme özelliği vardı. Genişletmek için tıkla... Laptop değil onu nasıl açabilirim ? utkuversus dedi: Klavyenin oyun modunu kapatın. Çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı.
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 13 Ağustos 2022 #7 M4M1 dedi: Laptop değil onu nasıl açabilirim ? Çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Klavyede FN+Windows tuşuna basmayı deneyin.
M4M1 dedi: Laptop değil onu nasıl açabilirim ? Çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Klavyede FN+Windows tuşuna basmayı deneyin.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ağustos 2022 #8 M4M1 dedi: Laptop değil onu nasıl açabilirim ? Genişletmek için tıkla... Laptop olmasa bile bazı oyuncu klavyelerinde FN tuşu var. Siz de başka bir isimde olabilir. O klavyede Windows-Lock ışığı varmış sanırım doğru mu?
M4M1 dedi: Laptop değil onu nasıl açabilirim ? Genişletmek için tıkla... Laptop olmasa bile bazı oyuncu klavyelerinde FN tuşu var. Siz de başka bir isimde olabilir. O klavyede Windows-Lock ışığı varmış sanırım doğru mu?
M4M1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #9 Ajan_47 dedi: Laptop olmasa bile bazı oyuncu klavyelerinde FN tuşu var. Siz de başka bir isimde olabilir. O klavyede Windows-lock ışığı varmış sanırım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Çok anlamıyorum da neresinde tam? Ajan_47 dedi: Laptop olmasa bile bazı oyuncu klavyelerinde FN tuşu var. Siz de başka bir isimde olabilir. O klavyede Windows-Lock ışığı varmış sanırım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Dediğin tuşu buldum ve sorunu çözdüm reis teşekkür ederim. Son düzenleme: 13 Ağustos 2022
Ajan_47 dedi: Laptop olmasa bile bazı oyuncu klavyelerinde FN tuşu var. Siz de başka bir isimde olabilir. O klavyede Windows-lock ışığı varmış sanırım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Çok anlamıyorum da neresinde tam? Ajan_47 dedi: Laptop olmasa bile bazı oyuncu klavyelerinde FN tuşu var. Siz de başka bir isimde olabilir. O klavyede Windows-Lock ışığı varmış sanırım doğru mu? Genişletmek için tıkla... Dediğin tuşu buldum ve sorunu çözdüm reis teşekkür ederim.