GkdnzATS Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Windows 10 kullanıyorum, Windows tuşuna basınca başlat menüsünü açmıyor. Medya oynarken basınca durdur, başlat yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2023
Windows 10 kullanıyorum, Windows tuşuna basınca başlat menüsünü açmıyor. Medya oynarken basınca durdur, başlat yapıyor.
Çözüm GkdnzATS 15 Ekim 2023 PatatesliSucuk dedi: Klavyenizde kilitleme özelliği vardır belki. (FN+Win) kombinasyonunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı. Bilgisayarım Acer Nitro 5 Nitro sens uygulamasından ayarlara basarak Windows ve menü tuşunu aktif ettim çalıştı.
PatatesliSucuk dedi: Klavyenizde kilitleme özelliği vardır belki. (FN+Win) kombinasyonunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı. Bilgisayarım Acer Nitro 5 Nitro sens uygulamasından ayarlara basarak Windows ve menü tuşunu aktif ettim çalıştı.
PatatesliSucuk Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 15 Ekim 2023 #2 Klavyenizde kilitleme özelliği vardır belki. (FN+Win) kombinasyonunu denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS GkdnzATS Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 PatatesliSucuk dedi: Klavyenizde kilitleme özelliği vardır belki. (FN+Win) kombinasyonunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı. Bilgisayarım Acer Nitro 5 Nitro sens uygulamasından ayarlara basarak Windows ve menü tuşunu aktif ettim çalıştı. Son düzenleme: 17 Ekim 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
PatatesliSucuk dedi: Klavyenizde kilitleme özelliği vardır belki. (FN+Win) kombinasyonunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı. Bilgisayarım Acer Nitro 5 Nitro sens uygulamasından ayarlara basarak Windows ve menü tuşunu aktif ettim çalıştı.