Tab2Nesquik Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 Problem klavye ile ilgili değil klavyenin programından Windows tuşunu başka bir tuşa atadım fakat çalışmıyor. Ayrıca Windows tuşunu da kilitlemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Problem klavye ile ilgili değil klavyenin programından Windows tuşunu başka bir tuşa atadım fakat çalışmıyor. Ayrıca Windows tuşunu da kilitlemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Tab2Nesquik 3 Kasım 2024 barella dedi: Bilgisayarı yeniden başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Başlattım fakat değişim olmadı. Sorunu çözdüm klavyenin kullanım kılavuzundan manuel reset atmak için gereken kısayolu kullandım sorun çözüldü.
barella dedi: Bilgisayarı yeniden başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Başlattım fakat değişim olmadı. Sorunu çözdüm klavyenin kullanım kılavuzundan manuel reset atmak için gereken kısayolu kullandım sorun çözüldü.
31147 Megapat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 234 Çözümler 2 3 Kasım 2024 #2 Bazı Gaming klavyelerde Windows tuşunu kilitleme fonksiyonu vardır. Belki o açık? Artı 0 Eksi
KS KS Tab2Nesquik Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #3 Yok hocam kontrol ettim açık değil. Artı 0 Eksi
Lawrus Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #4 Benim klavyede kitlenmiş windows tuşu fn yapınca düzelmişti Artı 0 Eksi
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #5 Bilgisayarı yeniden başlatır mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Tab2Nesquik Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #6 barella dedi: Bilgisayarı yeniden başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Başlattım fakat değişim olmadı. Sorunu çözdüm klavyenin kullanım kılavuzundan manuel reset atmak için gereken kısayolu kullandım sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
barella dedi: Bilgisayarı yeniden başlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Başlattım fakat değişim olmadı. Sorunu çözdüm klavyenin kullanım kılavuzundan manuel reset atmak için gereken kısayolu kullandım sorun çözüldü.
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #7 Tab2Nesquik dedi: Başlattım fakat değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende de genelde oluyor ama yeniden başlatınca düzeliyordu. Bugün mü başladı sorun? Klavye test sitelerinden Win tuşunu test eder misiniz? Artı 0 Eksi
Tab2Nesquik dedi: Başlattım fakat değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende de genelde oluyor ama yeniden başlatınca düzeliyordu. Bugün mü başladı sorun? Klavye test sitelerinden Win tuşunu test eder misiniz?