yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #1 Daha önceden bir program kullanıyordum adı Winkill'di sanırım. Aradım ama bulamadım. Programı bulabilen atabilir mi acaba?
Daha önceden bir program kullanıyordum adı Winkill'di sanırım. Aradım ama bulamadım. Programı bulabilen atabilir mi acaba?
SinanSolmaz Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 62 5 Nisan 2020 #2 yigitrocks dedi: Daha önceden bir program kullanıyordum adı Winkill'di sanırım. Aradım ama bulamadım. Programı bulabilen atabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... CPU-Z programı ile bakabilirsin
yigitrocks dedi: Daha önceden bir program kullanıyordum adı Winkill'di sanırım. Aradım ama bulamadım. Programı bulabilen atabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... CPU-Z programı ile bakabilirsin
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 5 Nisan 2020 #3 SinanSolmaz dedi: CPU-Z programı ile bakabilirsin Genişletmek için tıkla... CPU-Z programının bu işi yaptığını zannetmiyorum. Winkill programını bu siteden bulabilirsiniz. winkill - easily disable your windows key without rebooting
SinanSolmaz dedi: CPU-Z programı ile bakabilirsin Genişletmek için tıkla... CPU-Z programının bu işi yaptığını zannetmiyorum. Winkill programını bu siteden bulabilirsiniz. winkill - easily disable your windows key without rebooting
SinanSolmaz Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 62 5 Nisan 2020 #4 Rafi Hızlı dedi: CPU-Z programının bu işi yaptığını zannetmiyorum. Winkill programını bu siteden bulabilirsiniz. winkill - easily disable your windows key without rebooting Genişletmek için tıkla... Tamam, aydınlattığınız için teşekkür.
Rafi Hızlı dedi: CPU-Z programının bu işi yaptığını zannetmiyorum. Winkill programını bu siteden bulabilirsiniz. winkill - easily disable your windows key without rebooting Genişletmek için tıkla... Tamam, aydınlattığınız için teşekkür.