Altuğ GÜNDOĞDU Hectopat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar bilgisayarım Windows 8.1 UEFI kurulu, fakat BIOS eski tip. Hala modern BIOS gelmedi, neden acaba? Nasıl ayarlarız bunu? @Recep Baltaş Anakartım: Asus X555LN Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2016
Arkadaşlar bilgisayarım Windows 8.1 UEFI kurulu, fakat BIOS eski tip. Hala modern BIOS gelmedi, neden acaba? Nasıl ayarlarız bunu? @Recep Baltaş Anakartım: Asus X555LN
A Alialan Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2016 #2 Buradan X555LN - Destek cpu ve işletim sisteminizi seçerek bios bölümüne bakın en güncel tarihi yükleyin.
Buradan X555LN - Destek cpu ve işletim sisteminizi seçerek bios bölümüne bakın en güncel tarihi yükleyin.
Altuğ GÜNDOĞDU Hectopat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2016 #3 Silinen üye dedi: Buradan X555LN - Destek cpu ve işletim sisteminizi seçerek bios bölümüne bakın en güncel tarihi yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bios güncel hocam. Normalde UEFI sistem kurunca bios'da modern olması gerekmiyor mu ? benim hala eski tip mavi ekranlı bios
Silinen üye dedi: Buradan X555LN - Destek cpu ve işletim sisteminizi seçerek bios bölümüne bakın en güncel tarihi yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bios güncel hocam. Normalde UEFI sistem kurunca bios'da modern olması gerekmiyor mu ? benim hala eski tip mavi ekranlı bios
A Alialan Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2016 #4 Üreticinizin verdiği bios ile alakalı durum bios'unuz güncelse kafanıza takmayın