Hocam, çok teşekkür ederim ancak sanırım vazgeçtim.
Bu hataya çözüm bulamadım. Başka bir belleğimde yok.
Siz yine de net bir cevap bulursanız yazabilirsiniz isterseniz.
Eğer net bir cevap bulursanız tekrardan işe koyulurum.
Tekrardan teşekkürler, zamanınız varsa yardım bekliyorum.
Hocam, ikincisi çözülmemiş.
İlk attığınız hayli karışık. Yanlış bir şey yapmaktan, en çok da yaptıktan sonra bile çözülmeme ihtimalinden tedirgin oluyorum.
Sanırım bilgisayarcıya gitmek zorundayım.
Size çok teşekkür ederim. Pes ediyorum.
Ben olsam iyice araştırıp anlamaya çalışırdım. Yinede sizin kararınız. Bu arada laptop mu sizinki.
Casper Nirvana S500 satın aldım. Beni iyi götürür mü Intel Core i3 10110U 4 GB RAM 240 GB SSD'si var.
Ben olsam iyice araştırıp anlamaya çalışırdım. Yinede sizin kararınız. Bu arada laptop mu sizinki.
Casper Nirvana S500 satın aldım. Beni iyi götürür mü Intel Core i3 10110U 4 GB RAM 240 GB SSD'si var.
Teşekkürler cevabınız için. Yapacak bir şey yok bilgisayarcı sorununuzu çözer. Zaten Casper'i derslerimi götürmek için satın aldım. O zaman benden bu kadar hoşça kalın.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Güncel ISO yazmıştım zaten ama yine denedim.
Diski yeniden biçimlendirdim.
Diskin yanında 400 KB kapasiteye sahip ayrı bir bölüm vardı. Disk ile birlikte olan, onu da biçimlendirdim.
ISO'yu tekrar yazdım.
En son Rufus'un üzerinde yukarlarda bir yerlerde yuvarlak içersinde tik işareti var, sanırım orası ISO'yu kontrol ediyor. Ona bastım 1 dakika bir şey yazdı.
O bittikten sonra ''Başlat'' kısmına bastım ve yazdım.
Bilgisayar açıldıktan sonra Technopat'ın rehberi ile devam ettim.
Ancak şöyle bir durum var, B450m S2H'de BIOS'dan hiç bir ayarı değiştirmedim.
BIOS ayarlarını sıfırladım. Sonradan kaydet ve çık yapıp boot kısmına girdim, sonrası geldi zaten.
Yardımcı olan, olmaya çalışan herkese teşekkürler.