Windows ürün anahtarı nereden alınır?

erengkts

Centipat
Daha fazla  
Freedoss bir bilgisayar aldım ve Microsoft'un orijinal sitesinden Windows 11 indirdim ama altta Windows'u etkinleştir yazıyor. Bu nedir diye araştırdığımda Windows ürün anahtarımın olmadığını öğrendim. Güvenilir bir Windows key alma sitesi var mıdır?

Ben HepsiLisans’tan aldim. Windows 10 OEM olarak aldim. Kod kullanilamadi, destege baglandim hemen yenisini verdiler. Sonra 11’e gectim. Buradan alabilirsiniz.

Arkadaşlar bunun özelliği nedir tam olarak?

Teşekkür ederim risk etmeyip buradan alacağım galiba peki Windows Home ve Pro sürümü arasındaki fark nedir hangisini almalıyım.

Normal kullanıcıysan, işletme için almıyorsan Home versiyonu al. Pro versiyondaki özellikler ev kullancısının işine yaramaz.

Trendyol'dan aldım başaralı.
Az önce Microsoft'un kendi sitesine baktım 4K diyor Trendyol'dan ne kadara aldınız ve bir diğer soru merdiven altı crack olmadığından emin misiniz?

Teşekkür ederim risk etmeyip buradan alacağım galiba peki Windows Home ve Pro sürümü arasındaki fark nedir hangisini almalıyım.
50-100 TL arasında satan siteler var. O fiyatları vermenize gerek yok. Attığım site güvenilir.

Win10

Win11

İfadeler: xBN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…