Ahmet Eray Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 142 Çözümler 1 27 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar Windows ürün anahtarımın orijinal mi sahte mi olduğunu nasıl doğrulayabilirim? Ayrıca süresi varsa süresini nasıl öğrenebilirim?
Arkadaşlar Windows ürün anahtarımın orijinal mi sahte mi olduğunu nasıl doğrulayabilirim? Ayrıca süresi varsa süresini nasıl öğrenebilirim?
Çözüm neXusTS 27 Mayıs 2024 Ahmet Eray dedi: Arkadaşlar Windows ürün anahtarımın orijinal mi sahte mi olduğunu nasıl doğrulayabilirim? Ayrıca süresi varsa süresini nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Lisans Türü: Slmgr -dli Lisans Adresi: Slmgr -dlv Lisans Kalıcılığı: Slmgr /xpr Lisans türü Retail'ya da OEM ise orijinaldir muhtemelen. Lisans adresi kodunda Kullanım lisansı ve doğrulama URL'sinde GO. Microsoft adresi varsa orijinaldir.
Ahmet Eray dedi: Arkadaşlar Windows ürün anahtarımın orijinal mi sahte mi olduğunu nasıl doğrulayabilirim? Ayrıca süresi varsa süresini nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Lisans Türü: Slmgr -dli Lisans Adresi: Slmgr -dlv Lisans Kalıcılığı: Slmgr /xpr Lisans türü Retail'ya da OEM ise orijinaldir muhtemelen. Lisans adresi kodunda Kullanım lisansı ve doğrulama URL'sinde GO. Microsoft adresi varsa orijinaldir.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #2 Ahmet Eray dedi: Arkadaşlar Windows ürün anahtarımın orijinal mi sahte mi olduğunu nasıl doğrulayabilirim? Ayrıca süresi varsa süresini nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Lisans Türü: Slmgr -dli Lisans Adresi: Slmgr -dlv Lisans Kalıcılığı: Slmgr /xpr Lisans türü Retail'ya da OEM ise orijinaldir muhtemelen. Lisans adresi kodunda Kullanım lisansı ve doğrulama URL'sinde GO. Microsoft adresi varsa orijinaldir. Artı 0 Eksi Çözüm
Ahmet Eray dedi: Arkadaşlar Windows ürün anahtarımın orijinal mi sahte mi olduğunu nasıl doğrulayabilirim? Ayrıca süresi varsa süresini nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Lisans Türü: Slmgr -dli Lisans Adresi: Slmgr -dlv Lisans Kalıcılığı: Slmgr /xpr Lisans türü Retail'ya da OEM ise orijinaldir muhtemelen. Lisans adresi kodunda Kullanım lisansı ve doğrulama URL'sinde GO. Microsoft adresi varsa orijinaldir.
KS KS Ahmet Eray Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 142 Çözümler 1 27 Mayıs 2024 #3 neXusTS dedi: Lisans Türü: Slmgr -dli Lisans Adresi: Slmgr -dlv Lisans Kalıcılığı: Slmgr /xpr Lisans türü Retail'ya da OEM ise orijinaldir muhtemelen. Lisans adresi kodunda Kullanım lisansı ve doğrulama URL'sinde GO. Microsoft adresi varsa orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Böyle birşeyler yazıyor ama Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-05-27 193727.png 29,4 KB · Görüntüleme: 31 Ekran görüntüsü 2024-05-27 193834.png 13,8 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Lisans Türü: Slmgr -dli Lisans Adresi: Slmgr -dlv Lisans Kalıcılığı: Slmgr /xpr Lisans türü Retail'ya da OEM ise orijinaldir muhtemelen. Lisans adresi kodunda Kullanım lisansı ve doğrulama URL'sinde GO. Microsoft adresi varsa orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Böyle birşeyler yazıyor ama
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #4 Ahmet Eray dedi: Böyle bir şeyler yazıyor ama Genişletmek için tıkla... OEM lisans hocam anakartınıza gömülü. Artı 0 Eksi
Ahmet Eray dedi: Böyle bir şeyler yazıyor ama Genişletmek için tıkla... OEM lisans hocam anakartınıza gömülü.
KS KS Ahmet Eray Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 142 Çözümler 1 27 Mayıs 2024 #5 neXusTS dedi: OEM lisans hocam anakartınıza gömülü Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Format atmayı düşünüyorum aldığımdan beri atmadım ürün anahtarı gider diye endişeleniyordum. Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: OEM lisans hocam anakartınıza gömülü Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Format atmayı düşünüyorum aldığımdan beri atmadım ürün anahtarı gider diye endişeleniyordum.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #6 Ahmet Eray dedi: Tamamdır teşekkürler. Format atmayı düşünüyorum aldığımdan beri atmadım ürün anahtarı gider diye endişeleniyordum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam Artı 0 Eksi
Ahmet Eray dedi: Tamamdır teşekkürler. Format atmayı düşünüyorum aldığımdan beri atmadım ürün anahtarı gider diye endişeleniyordum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam