The Conqueror Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 7 Eylül 2020 #1 Merhaba, görselde daire içine aldığım kod ne işe yarıyor? Letgo tarzı sitelerde bilgisayarın özelliklerini göstereyim derken ürün kimliğinin de fotoğrafını atıyorlar. Örneğin benim Windows ürün kimliğimi ele geçiren biri neler yapabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2020
Merhaba, görselde daire içine aldığım kod ne işe yarıyor? Letgo tarzı sitelerde bilgisayarın özelliklerini göstereyim derken ürün kimliğinin de fotoğrafını atıyorlar. Örneğin benim Windows ürün kimliğimi ele geçiren biri neler yapabilir?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #2 Windows'un ürün anahtarıyla etkinleştirmeyle beraber atadığı bir ID, kimlik yani. Artı 0 Eksi
KS KS The Conqueror Hectopat Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 7 Eylül 2020 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: Windows'un ürün anahtarıyla etkinleştirmeyle beraber atadığı bir ID, kimlik yani. Genişletmek için tıkla... Mesela birisi benim ürün kimliğim ile ne yapabilir mesela windowsunu aktifleştirebilir mi? Ne yapmak için kullanabilir? Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Windows'un ürün anahtarıyla etkinleştirmeyle beraber atadığı bir ID, kimlik yani. Genişletmek için tıkla... Mesela birisi benim ürün kimliğim ile ne yapabilir mesela windowsunu aktifleştirebilir mi? Ne yapmak için kullanabilir?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #4 Onunla etkinleştirilmiyor zannedersem, ürün anahtarı Windows'un öyle bir kimlik oluşturmasını sağlıyor. Artı 0 Eksi
Onunla etkinleştirilmiyor zannedersem, ürün anahtarı Windows'un öyle bir kimlik oluşturmasını sağlıyor.
M MrAlbino Decapat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 65 24 Aralık 2020 #5 Aynen bu soru benim de kafamı kurcalıyor birisi ürün kimliğimizi görürse bir sorun teşkil eder mi ? Artı 0 Eksi
Bendysama Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #6 harbi birşey olurmu ben çünkü discorda sistem bilgilerimi birini atarken içinde bu da vardı Artı 0 Eksi
M MrAlbino Decapat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 65 1 Mart 2021 #7 Bunu yabancı kaynaklardan araştırdım arkadaşlar, ürün kimliğini başkalarının görmesinde bir sakınca olmadığı söyleniyor. Artı 0 Eksi
Bunu yabancı kaynaklardan araştırdım arkadaşlar, ürün kimliğini başkalarının görmesinde bir sakınca olmadığı söyleniyor.
Ali Fırat Baz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #8 Her ürün kimliği farklıdır bazı ürün kimliklerinde 1 cihaz etkinleşebilir. Eğer 2 cihaz etkinleşmiyorsa göstermekte sakınca yok! Artı 0 Eksi
Her ürün kimliği farklıdır bazı ürün kimliklerinde 1 cihaz etkinleşebilir. Eğer 2 cihaz etkinleşmiyorsa göstermekte sakınca yok!