Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 23 Nisan 2023 #11 lidevdiyebirisi dedi: Teşekkür ederim. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Sana da üstad. İşini görür inşallah.
lidevdiyebirisi dedi: Teşekkür ederim. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Sana da üstad. İşini görür inşallah.
W4LXcoN Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #12 bytesbix dedi: StoreMI işinizi görmez, AMD tabanlı sistemlerde çalışıyor. Intel tarafında Optane var diye biliyorum. AMD bu işi yazılımla çözmeye çalışıyor ama Intel tarafında Optane modülü almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Aga bende intel optane 16gb memory var nasıl birleştiricem 2.5 luk 1 TB toshibayla
bytesbix dedi: StoreMI işinizi görmez, AMD tabanlı sistemlerde çalışıyor. Intel tarafında Optane var diye biliyorum. AMD bu işi yazılımla çözmeye çalışıyor ama Intel tarafında Optane modülü almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Aga bende intel optane 16gb memory var nasıl birleştiricem 2.5 luk 1 TB toshibayla
B bytesbix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.075 Çözümler 38 18 Haziran 2023 #13 @W4LXcoN Daha önce Intel Optane kullanmadığımdan yardımcı olamayacağım.
W4LXcoN Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #14 bytesbix dedi: @W4LXcoN Daha önce Intel Optane kullanmadığımdan yardımcı olamayacağım. Genişletmek için tıkla... Aga yardımcı olamayacaksan niye umutlandırıyon ya 5 gündür bulamadım ayarını
bytesbix dedi: @W4LXcoN Daha önce Intel Optane kullanmadığımdan yardımcı olamayacağım. Genişletmek için tıkla... Aga yardımcı olamayacaksan niye umutlandırıyon ya 5 gündür bulamadım ayarını
B bytesbix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.075 Çözümler 38 21 Haziran 2023 #15 W4LXcoN dedi: Aga yardımcı olamayacaksan niye umutlandırıyon ya 5 gündür bulamadım ayarını Genişletmek için tıkla... Optane diye bir çözümleri varmış dedim. Detayını bilen varsa yazar, yoksa da kendiniz araştırırsınız.
W4LXcoN dedi: Aga yardımcı olamayacaksan niye umutlandırıyon ya 5 gündür bulamadım ayarını Genişletmek için tıkla... Optane diye bir çözümleri varmış dedim. Detayını bilen varsa yazar, yoksa da kendiniz araştırırsınız.