Çözüldü Windows üzerinden BIOS'a girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mchtdlsk

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi forumlar dostlar. Windows üzerinden BIOS'a geçiş yapamıyorum, çözüm de bulamadım. UEFI donanım ayarları yok fotoğrafta görebilirsiniz.
Anakart: ASUS Prime B450M-K 2.

Dosya Ekleri

• IMG_20210408_171218.jpg
    325,2 KB · Görüntüleme: 43
Çözüm
Bilgisayarı yeniden başlatın ve ekran kapandıktan sonra sürekli olarak Del / F2 tuşlarına basın. Otomatik olarak UEFI BIOS'a giriş yaparsınız. O menü altında UEFI donanım ayarları da gözükmüyorsa kurulumu UEFI olarak yapmamış olabilirsiniz. BIOS'a girdikten sonra Boot türünüzü de kontrol edin.

Alternatif Yöntem:

ASUS UEFI anakartlar dahili DirectBIOS adı verilen hızlı BIOS erişimi özelliği ile gelmekte. Linkteki aracı kurduktan sonra DirectBIOS butonuna bastığınızda otomatik olarak UEFI BIOS'a erişebilirsiniz.

Bilgisayarı yeniden başlatın ve ekran kapandıktan sonra sürekli olarak Del / F2 tuşlarına basın. Otomatik olarak UEFI BIOS'a giriş yaparsınız. O menü altında UEFI donanım ayarları da gözükmüyorsa kurulumu UEFI olarak yapmamış olabilirsiniz. BIOS'a girdikten sonra Boot türünüzü de kontrol edin.

Alternatif Yöntem:

ASUS UEFI anakartlar dahili DirectBIOS adı verilen hızlı BIOS erişimi özelliği ile gelmekte. Linkteki aracı kurduktan sonra DirectBIOS butonuna bastığınızda otomatik olarak UEFI BIOS'a erişebilirsiniz.

Çözüm
Teşekkür ederim hocam.
Galiba UEFI kurmadım haklısınız.

Eğer UEFI kurulum yapmadıysanız çıkmıyor olabilir. (diye biliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…