wCanAcar Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 Linux hata verip açılmayınca ben de Windows'a dönmek zorunda kaldım ancak Linux'taki verilerimi Windows'ta görüntüleyemiyorum. Bunun bir yolu var mıdır, yardımcı olabilir misiniz? Neredeyse 15GB verim saklı. Dosya Ekleri 1691265112150.png 40,4 KB · Görüntüleme: 15 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023
Linux hata verip açılmayınca ben de Windows'a dönmek zorunda kaldım ancak Linux'taki verilerimi Windows'ta görüntüleyemiyorum. Bunun bir yolu var mıdır, yardımcı olabilir misiniz? Neredeyse 15GB verim saklı.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 5 Ağustos 2023 #2 Btrfs veya EXT, nasıl formatladıysan diski, onun görüntüleyicisini indirmelisin. Ext4 Viewer, Btrfs Viewer...
Btrfs veya EXT, nasıl formatladıysan diski, onun görüntüleyicisini indirmelisin. Ext4 Viewer, Btrfs Viewer...
wCanAcar Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 Nizel G dedi: Btrfs veya ext, nasıl formatladıysan diski, onun görüntüleyicisini indirmekisin. Ext4 Viewer, btrfs Viewer... Genişletmek için tıkla... Deneyip dönüş yapacağım. Sadece EaseUS programını bulabildim o da sadece deneme sürümünde dosyaları görüntülemeye izin veriyor. Bildiğiniz program varsa yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 5 Ağustos 2023
Nizel G dedi: Btrfs veya ext, nasıl formatladıysan diski, onun görüntüleyicisini indirmekisin. Ext4 Viewer, btrfs Viewer... Genişletmek için tıkla... Deneyip dönüş yapacağım. Sadece EaseUS programını bulabildim o da sadece deneme sürümünde dosyaları görüntülemeye izin veriyor. Bildiğiniz program varsa yardımcı olur musunuz?