Windows üzerine Windows kurmak

qu4rex

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, Windows 10'un eski sürümüne geçmek istiyorum. Fakat birçok oyunlarım ve belgelerim olduğu için disklerimi biçimlendirmek istemiyorum. Biçimlendirmeden bu işlemi yaparsam sıkıntı olur mu?

Problem olmaz, eski Windows dosyaların Windows.old adlı klasöre toplanır. Sadece disk bölümlendirme kısmında diski biçimlendirmediğine emin ol.

Arkadaşlar, Windows 10'un eski sürümüne geçmek istiyorum. Fakat birçok oyunlarım ve belgelerim olduğu için disklerimi biçimlendirmek istemiyorum. Biçimlendirmeden bu işlemi yaparsam sıkıntı olur mu?

Bir sıkıntı olmaz eski Windows klasörünüz 'Windows.old' diye bir klasöre kayıt edilir.

Olacağını düşünmüyorum. Disk biçimlendirmeden devam ederseniz olabilir. Yanlışım varsa düzeltiniz.

Diski biçimlendirmeden Windows kurduğunuzda eski verileriniz "windows.old" isimli klasöre taşınacaktır. Siz oyunlarınızı ve belgelerinizi yedekleyebileceğiniz bir disk bölümü oluşturup oraya yedekleyebilirsiniz. Geriye kalan bölüme Windows'u kurarsınız. @Belirsiz İntegral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…