U unused Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #1 Tüm Windows Update modülleri aktif. Windows Update sorun düzeltme aracı hataları düzelttiğini idda ediyor. Ama güncellemeleri alamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2018
Tüm Windows Update modülleri aktif. Windows Update sorun düzeltme aracı hataları düzelttiğini idda ediyor. Ama güncellemeleri alamıyorum.
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.727 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 2 Ağustos 2018 #2 Arama kısmına hizmetler yazın. Ayarlarda Windows Update seçeneğini bulup üzerine çift tıklayın. Açılan sekmede başlangıç türünü otomatik yapın, hizmet durumu altında başlat butonuna basın. Windows Update'den güncelleme almaya başlayabilirsiniz.
Arama kısmına hizmetler yazın. Ayarlarda Windows Update seçeneğini bulup üzerine çift tıklayın. Açılan sekmede başlangıç türünü otomatik yapın, hizmet durumu altında başlat butonuna basın. Windows Update'den güncelleme almaya başlayabilirsiniz.
U unused Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #3 Zaten otomatikte ve aktif. Ancak hata hala devam ediyor. Format attım sorun çözüldü. Son düzenleme: 4 Ağustos 2018