Merhaba, Windows Update'da sürekli bu hatayı alıyorum. Bir de Aygıt Yöneticisi'nde olan ünlem işaretleri gitmiyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
Windows 10'un KB3122947 güncelleştirmesini yüklemek istediğinizde 0x80070643 hata kodunu alabilirsiniz. Sorunu çözmek için Komut İstemi (Yönetici) seçeneği ile CMD'yi açın ve şu komutu girin: dism /online /add-package...
Windows 10'un KB3122947 güncelleştirmesini yüklemek istediğinizde 0x80070643 hata kodunu alabilirsiniz. Sorunu çözmek için Komut İstemi (Yönetici) seçeneği ile CMD'yi açın ve şu komutu girin: dism /online /add-package...
Arkadaşlar çok ilginçtir ki kendi kendine sorun gitti. Technopat'tan bildirim geldiğinde bir kez daha bakayım Windows Update'ye dedim ve güncelsiniz diyor. Aygıt Yöneticisi'nde olan ünlemler gitmiyor. Bluetooth gibi özellikler olmasına rağmen kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz Aygıt Yöneticisi için?
Arkadaşlar çok ilginçtir ki kendi kendine sorun gitti. Technopat'tan bildirim geldiğinde bir kez daha bakayım Windows Update'de dedim ve güncelsiniz diyor. Aygıt yöneticisi'nde olan ünlemler gitmiyor. Bluetooth gibi özellikler olmasına rağmen kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz aygıt yöneticisi için?