Windows Update 0x80070643 Hatası

Ergosphere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows Update'da sürekli bu hatayı alıyorum. Bir de Aygıt Yöneticisi'nde olan ünlem işaretleri gitmiyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    18,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 2.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 81

O Defender güncellemesi biraz sıkıntılı. Zamanında yayınlanıp ardından geri çekilen bir güncelleme. Sıfır kurulum yapan çoğu kişi yaşıyor.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutu yazın.

dism /online /add-package /packagepath:C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\c4a1b8896ce9fbfea96c1ee6890d52a5\windows10.0-kb3122947-x64.cab

Orijinal konu;

Arkadaşlar çok ilginçtir ki kendi kendine sorun gitti. Technopat'tan bildirim geldiğinde bir kez daha bakayım Windows Update'ye dedim ve güncelsiniz diyor. Aygıt Yöneticisi'nde olan ünlemler gitmiyor. Bluetooth gibi özellikler olmasına rağmen kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz Aygıt Yöneticisi için?

Driver Booster gibi yazılımlar kullanıp taramayı deneyin belki sürücü eskidir.

Driver Booster güvenilir değil diye duymuştum. Başka önerebileceğiniz bir program veya yöntem var mı?

Hocam indirin, kurun, tarayın güncelleme yoksa geri silin bana bir zararı olmadı.

Ünlemlerin bulunduğu kısmın ekran görüntüsünü gönderirmisiniz.
Teşekkür ederim, yukarıda 2. Ekran görüntüsünde gözüküyor olması gerekiyor. Hepsinin üzerine tıklayıp detaylı şekilde mi göndereyim?

Ekran görüntülerini görmemişim.
AMD işlemci mi kullanıyorsunuz? AMD kullanıyorsanız chipset sürücülerini kurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de şu makaleyi inceleyip Windows'un sunucularında bulunmayan aygıtların sürücüsünü kurabilirsin;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…