Hatayı çözdüm ama güncellemeyi indirmedim o güncellemeyi devre dışı bıraktım bilginiz olsun ve bende hata gitti güncelsiniz yazısı geldi umarım size de faydalı olur
Nereye basmanız gerektiğini (yeşil) renkle belirttim fotoğrafları 1.2.3.4.5.6.7.8. diye sıraladım adım adım ilerleyerek yapabilirsiniz
Hatayı çözdüm ama güncellemeyi indirmedim o güncellemeyi devre dışı bıraktım bilginiz olsun ve bende hata gitti güncelsiniz yazısı geldi umarım size de faydalı olur
Nereye basmanız gerektiğini (yeşil) renkle belirttim fotoğrafları 1.2.3.4.5.6.7.8. diye sıraladım adım adım ilerleyerek yapabilirsiniz
Hatayı çözdüm ama güncellemeyi indirmedim o güncellemeyi devre dışı bıraktım bilginiz olsun ve bende hata gitti güncelsiniz yazısı geldi umarım size de faydalı olur.
Nereye basmanız gerektiğini (yeşil) renkle belirttim fotoğrafları 1.2.3.4.5.6.7.8. diye sıraladım adım adım ilerleyerek yapabilirsiniz.
Bu güncelleme hatası ilk ortaya çıktığı 10 Ocak 2024 Win10 22H2 Update zamanından beri olan bir şey. Tamamen %100 BitLocker ile alakalı sadece Win10/11 "Pro" sürümlerini ilgilendirmesi gereken bu update hatasını nedense Win10 Home sürümünde de başımıza dert etmişlerdi.
Win. update hatasını Microsoft kendi kendine yarattı yine kendi içinde çözmesi güncelleme yayınlaması gerekir diye 3 ay sabrettim kaldı öyle, sonra şu videoda anlatılan şekilde tool ile gizleme özelliğiyle sorunu hallettim. Microsoft'un yayınladığı söylenen ilgili tool budur: Wushowhide. Zaten konuya yazan birkaç arkadaş daha aynı bu şekilde yapın diye önermişlerdi.