Windows Update 0x800706be hatası

Resitk00000

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
İşlemci
i5
Selam, Her yolu denedim internet üzerinde verilen ve hatta ISO ile yeniden kurulum dahi yaptım ama bu hatadan kurtulamadım.
2025-X64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 24H2 06 Toplu Güncelleştirmesi (KB5063060) bunun ve 2025-04 X64'e yönelik Windows 11, version 24H2 için .NET Framework 3.5 ve 4.8.1 sürümüyle uyumlu Toplu Güncelleştirme ön izlemesi (KB5056579) bunun için aynı hatayı alıyorum
Yükleme hatası - 0x800706be
Ne yapabilirim Microsoft desteği ile iletişime geçmek istedim ama onlar benimle iletişime geçmek istemiyor galiba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft destek açıkçası ben aradığım zaman hep destek sağlıyorlar. Doğru numarayı aradınız değil mi?

Microsoft destek açıkçası ben aradığım zaman hep destek sağlıyorlar. Doğru numarayı aradınız değil mi?
Numarayı aradım ama yapay zeka ile karşılaştım ve bana çözüm yolu sunmak yerine destek hattına başvurmamı söyledi.
Ben de başvurdum ama talebimi takip ettiğimde 5 saat olmasına rağmen hala bir destek çalışanı talebinme atanmadı.
Talebi iptal de etmek istedim sebebi yanlış numara vermişim ama onu da beceremedim öyle bir seçenek yok pc başında saatlerdir uğraşıyroum hem sorunu çözmeye hem de destek beklemeye

Lütfen şu adımları uygulayın:

SFC /scannow

DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth

DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth

DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Ve yakın zamanda Windows Update blocker gibi programlar kullandınız mı? Ve Windows Update servislerini bulup ilk önce devre dışı bırakıp ardına tekrar otomatik şeklinde yapar mısınız?

Dediklerinizi gerçekleştirdim
Şimdi tekrar gerçekleştireceğim
İso kullanarak dosyaları tutarak tekrar win11 bile kurdum

Son düzenleme:
Dediklerinizi gerçekleştirdim.
Şimdi tekrar gerçekleştireceğim.
ISO kullanarak dosyaları tutarak tekrar Windows 11 bile kurdum.

Bu hata her 2 sürümde de mevcuttur internette birçok kaynak mevcut.

Net stop wuauserv.
Net stop Cryptsvc.
Net stop bits.
Net stop msiserver.
Ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
Ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old
Net start wuauserv.
Net start Cryptsvc.
Net start bits.
Net start msiserver.

Bunları tek tek dener misin?

Dediklerinizi gerçekleştirdim.
Şimdi tekrar gerçekleştireceğim.
ISO kullanarak dosyaları tutarak tekrar Windows 11 bile kurdum.

Eki Görüntüle 2515297

Evet Windows'unuz bozuk bunu ISO image ile düzeltebilirsiniz fakat stabil sürüm seçin.

Bana discordunuzu verir misiniz sizince canlı olarak yardımcı olayim.

Peki modlanmış bir ISO mu kullaniyorsunuz veya debloat edilmiş?

bunları gördüm

Bana DC nizi verebilir misiniz sana seste yardımcı olayim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…